Kurv
Kurv
Produkter: 47
Produkter:47
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 47

Kunstige blomster og planter til alle hjem

Leder du efter kunstige blomster og planter til dit hjem? Det er du ikke ene om, og her på siden kan alle jer, der drømmer om at fylde hjemmet med farverige blomster og grønne planter – uden besværet med at vande – få jeres grønne drømme stillet.

I takt med at kunstige planter er begyndt at se mere naturtro ud, er de også blevet mere populære. Og vi kan godt forstå, at de har fundet deres vej ind i boligindretningen. Flaske blomster og kunstige potteplanter gør det nemlig let at få et naturligt udtryk ind i boligen, uden at det kræver ekstra arbejde med at vande, passe og pleje. Og selvom blomsterne er kunstige, tager de sig stadig flot ud i dine foretrukne vaser, krukker og urtepotter.

Hvilke slags kunstige planter findes der?

Selvom du vælger at dekorere dit hjem med kunstige planter, behøver du ikke at gå på kompromis med udtrykket, for der er gode chancer for, at du kan finde din favoritplante i en kunstig udgave. Det gælder uanset om du er på udkig efter blomsterbuketter eller potteplanter.

Kunstige blomster

Du kan både finde kunstige blomster med lang stilk, som kan stå i vaser på gulvet, og nogle med korte stilke til bordbuketter. Udtrykket på blomsterne varierer; skab for eksempel en enkel og elegant buket af kunstige hortensiaer, eller sammensæt forskellige kunstige græsstrå og siv, og få en naturtro og rustik buket. Bland vores udvalg af kunstige blomster som du vil, og skab lige præcis det udtryk, du drømmer om.

Kunstige planter

Du kan både få fingrene i kunstige palmer og potteplanter. En klar fordel ved en falsk plante er, at du slipper for at tænke på, om den står et upraktisk sted i forhold til vanding, for eksempel på et højt skab eller hylde. Her kan du blot lade en kunstig hængeplante pynte uden bekymringer.

5 fordele ved plastikplanter

Der er mange grunde til at elske falske blomster og planter. Her har vi samlet 5 fordele ved at tænke de kunstige grønne elementer ind i indretningen:

1. Plastikblomster til den travle hverdag

Hvis du har en travl hverdag og måske hverken har tid eller lyst til at bruge din fritid på at passe blomster, kan du med fordel vælge falske blomster. På den måde får du al fornøjelsen ved at komme hjem til en bolig med masser af blomster, uden det ekstra arbejde med at holde liv i dem.

2. Manglende grønne fingre

Det er blevet populært at indrette med kunstige grønne planter, men det er ikke alle, der har grønne fingre. Hvis du er én af dem, der elsker at bringe naturens farver ind i din bolig, men kæmper med at holde planterne pæne, så er de kunstige versioner en god løsning til dig. Og uanset om du har grønne fingre eller indretter med den kunstige udgave, kan du få inspiration til at indrette med planter hos ILVA.

3. Plastikplanter til sommerhuset

Hvis du har et sommerhus eller en kolonihave, som du gerne vil pynte med grønne elementer, kan kunstige blomster også her være en god løsning. Så skal du ikke tænke på at vande, når du holder fri – og du bliver altid mødt af ”friske” blomster, når du ankommer.

4. Spar penge på blomster

Det er kostbart at fylde hjemmet med friske blomsterbuketter. Blandt vores udvalg kan du dog finde flere forskellige slags kunstige blomster, som du kan sammensætte til en unik buket efter din smag. På den måde kan du have vaserne fyldt med blomster hver dag, uden at det har kostet dig dyrt. Du kan endda ofte finde dem på tilbud, så det bliver endnu billigere at indrette med planter.

5. Gode til badeværelset

Badeværelset er ofte et mørk og fugtigt rum, og det er der mange planter, der ikke trives i. Samtidig er det populært at indrette badeværelset med netop planter. Hvis du også gerne vil have planter stående derude, kan du enten sætte dig ind i, hvilke der tåler miljøet på badeværelset. Eller du kan vælge kunstige planter og få masser af grønt liv derude, helt uden besværet.