Kurv
Kurv

Rullebord & barvogn

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Gå på opdagelse i rullebordets mange muligheder

Rullebord, barvogn og serveringsvogn er ofte betegnelsen for det samme: et lille bord på hjul. Og dette møbel er da også en alsidig og praktisk installation i hjemmet. Den passer både ind i det lille køkken, hvor du kan opnå masser af opbevaringsplads, uden at rullebordet i sig selv optager meget plads. Overvej for eksempel et rullebord med skuffer, hvis pladsen virkelig skal udnyttes – og så er det smart, at det hurtigt kan flyttes, så det ikke gør noget, hvis den eneste ledige plads er foran et skab. Af samme årsag er der også mange, der foretrækker denne løsning på badeværelset, hvor pladsen ofte er trang.

Se også vores udvalg af andet tilbehør til både køkken og badeværelse.

Hvis der er et stykke vej fra køkken til spisestue, er dette lille møbel også genialt. For i og med at hjulene gør, at det er let at rykke rundt på, kan du også anvende det som serveringsvogn og let få fragtet maden fra ét sted til et andet.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er rullebordet populært som barvogn.

Opnå et elegant udtryk med barvogn

Indretning handler om at sammensætte dine ting på en sådan måde, at din personlighed skinner igennem. Det kan gøres gennem de billeder, du hænger på væggene, gennem valget af vaser og urtepotter til hjemmets planter, men bestemt også gennem valget af de møbler du indretter med. Og det er naturligvis her, rullebordet kommer ind i billedet.

For hvis du elsker du at byde gæsterne på en lille aperitif eller en drink efter middagen, så er en barvogn måske noget for dig. Det er en elegant måde at opbevare flasker og glas på og på den måde gøre din interesse for cocktails – eller måske blot en god flaske whisky – til en del af indretningen.

Så er spørgsmålet blot, hvilken stil din drinksvogn skal afspejle?

Barvogne findes i alt fra træ til metal. Fra firkantet til runde. Fra sort til farverige. Og hvis der skal skrues ekstra op for den glamourøse stil, kan du gå efter en barvogn i messing. Med sit guldskinnende udtryk tilføjer den nemlig et strejf af elegance til rummet. Så tag et kig på vores udvalg, og se om der er noget, der falder i din smag. Vi har i hvert fald gjort vores for, at der er noget for enhver. Du kan også tage et kig på vores udvalg af andre møbler, der passer ind i spisestuen.

Rulleborde i forskellige farver og materialer

Uanset hvad du skal bruge dit rullebord til, om den skal fungere som bar, som ekstra opbevaring eller til servering, er det vigtigt at finde én i en form og farve, der passer ind i dit hjem. Du kan også med fordel forholde dig til, hvor meget plads du har i dit hjem, og hvilken stil rullebordet skal passe ind i. Af netop disse grunde findes de i flere forskellige former, farver og materialer. Er pladsen for eksempel trang, kan du gå efter et lille eller smalt rullebord, mens du kan vælge et i sort eller metal, hvis du går efter et industrielt udtryk i din indretning. Skal det være ekstra praktisk, kan du vælge et rullebord i stål, så det er let at rengøre.

Der er heller ingen der siger, at du kun må anvende bordet til én ting; et rundt rullebord i træ kan for eksempel fungere som sidebord til sofaen til daglig, og forvandles til drinksvogn ved festlige lejligheder. Hvis du er på udkig efter sofaborde, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af stueborde.

Find et godt tilbud på barvogne og rulleborde

Skal du indrette bolig på budget – eller kan du bare godt lide at få dine møbler til en ekstra skarp pris? Så kan du altid tage et kig på vores tilbudsside. Siden bliver løbende opdateret, så hvis du for eksempel er på jagt efter en billig barvogn, kan du være heldig at finde en på tilbud. Men det er naturligvis ikke det eneste, der er at finde blandt de gode tilbud.

Blandt vores udvalg kan du også næsten altid gøre et godt kup på sofaer, lænestole og spiseborde. Så hvis du er i gang med det helt store indretningsprojekt, kan du her komme godt i gang, uden at pengepungen lider. Og skulle tilbudssiden mangle lige præcis det, du står og mangler, kan du også gå på opdagelse i vores nyheder.