Kurv
Kurv

Elevationssenge 90x210 cm

Produkter: 13
Produkter:13
Vælg visning:
Filtreret efter
Størrelse: 90 x 210 cm
Pris
Tilpas udvalg
i
Brand
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
Størrelse
Viser 13 af 13
Loading...

Hvorfor vælge en elevationsseng 90x210?

En elevationsseng består af en bund med motor, sengeramme, madras og en topmadras. Elevationssenge kan indstilles i forskellige positioner.

Med en elevationsseng 90x210 får du en komfortabel seng med masser af liggestøtte. En seng med disse mål er optimal for dig, som søger en enkeltmandsseng. Sengen har ekstra mål i længden, hvilket gør den perfekt til dig, som er over 1.90 cm høj.

Bonus info: Madrassen til en elevationsseng 90x210 er ofte en springmadras, som har en kerne bestående af pocket-fjedre. Dette er en madras i rigtig god kvalitet.

Få tilpasset støtte med en elevationsseng 90x210

Fordelen ved elevationssenge, herunder også en elevationsseng 90x210, er at de kan indstilles efter behov. Sengen kan skabe den mest optimale støtte til både ryg og lænd.

Madrassen til en elevationsseng 90x210 kan hejse og sænke sig ved brug af en fjernbetjening. Mange elevationssenge kan indstilles til at stå i en ret vinkel. Dette er behageligt, hvis du skal se TV i sengen eller læse en god bog. Desuden kan et hævet hoved hjælpe dine luftveje til at blive mere frie, hvilket kan være nyttigt, hvis du er forkølet.

Fodenden på en elevationsseng 90x210, og andre elevationssenge, kan justeres på. Den kan både køres op og ned. Dette kan være praktisk, hvis du har udfordringer med smerter i lænden, kredsløbsproblemer eller benskader.

Få vejledning og book en sengerådgiver

Det kan virke som en stor beslutning at vælge en ny seng, og det kan være svært at vide, hvor man skal starte henne. Har du brug for at blive guidet igennem ILVAs store sortiment af elevationssenge, kan du booke en aftale med én af vores dygtige sengerådgivere - enten i ét af vores bolighuse eller via telefonen.