Kurv
Kurv
Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Hold orden i dine ting med en opbevaringskasse

Det kan være en god idé at bruge opbevaringskasser til at holde orden i dine ting. Det kan nemlig hurtigt blive rodet i hjemmet, hvis dine ting ikke har faste pladser. Med opbevaringskasser er det nemmere at finde sine ting. Hvis du ønsker at skabe et system i dine ting, så kan du med fordel købe en reol eller en hylde, hvor alle dine opbevaringskasser kan stå. På denne måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor dine ting gemmer sig. Du kan sætte små labels på dine opbevaringskasser, hvorpå du kan skrive hvad kasserne indeholder. Det gør det overskueligt og giver dig et klart overblik.

Tip: Når du køber nye kasser til opbevaring, så kan du bruge lejligheden til at få sorteret i dine småting. De ting som stadig er funktionelle, kan du med fordel sende til genbrug fremfor at smide dem ud. På denne måde kan andre få glæde af dét, som du ikke længere bruger.

Sådan kan du anvende dine opbevaringskasser

Opbevaringskasser kan anvendes på mange måder og til forskellige formål. Du kan bruge dine opbevaringskasser på badeværelset, i køkkenet, i entréen, på børneværelset, i soveværelset, på kontoret og i stuen. Faktisk er der ingen grænser for hvor og hvordan, du kan bruge kasser til opbevaring. Herunder kan du finde inspiration til, hvordan du kan anvende dine opbevaringsbokse.

• Badeværelset: Brug opbevaringskasser- og bokse til make-up eller parfumer. Du kan også lægge dine smykker i en mindre opbevaringsæske.

• Køkkenet: Med en trækasse til opbevaring kan du skabe en flot opsætning af dine krydderier og olier. Du kan også bruge plastkasser til opbevaring af mel, havregryn og andre tørvarer. Plastkasser til opbevaring er desuden robuste og fås ofte med låg.

• Entréen: I entréen kan du anvende opbevaringskasser og -bokse til indkøbsnet, nøgler, cykellygter, vanter, tørklæder, m.m.

• Børneværelset: Som forælder vil du have glæde af opbevaringsbokse til dit barns legetøj. Et godt tip er at vælge plastkasser til opbevaring, så det er nemt at se, hvad kasserne indeholder.

• Soveværelset: Hvis det nemt bliver rodet i dit garderobeskab eller i din kommode, så kan du overveje at købe et par opbevaringsbokse til f.eks. sokker, strømpebukser og undertøj. Hvis du har et lille soveværelse, så kan du overveje at købe opbevaringskasser med hjul og placere dem under din seng. Her kan du opbevare dit sengetøj, ekstra dyner, plaider eller dét, som du ikke bruger så ofte.

• Kontoret: Skab orden i dine papirer ved at købe en opbevaringsboks. Du kan også bruge mindre opbevaringsæsker til blyanter, post-it blokke og andre praktiske småting. Derudover kan du anvende en masse kasser til din rumdeler eller reol.

• Stuen: Find en trækasse til opbevaring og brug den som et alternativ til en tidsskriftholder. Du kan også bruge opbevaringsbokse i stuen til andre småting f.eks. garn og sytøj.

Find bokse og kasser til opbevaring hos ILVA

Hos ILVA har vi et stort udvalg af opbevaringskasser og -bokse. Vi har opbevaringsbokse i filt, canvas-stof, jern og andre holdbare materialer. Derudover har flere af vores kasser til opbevaring håndtag, hvilket gør det nemt at flytte rundt på dem. Hvis du har brug for meget opbevaring, så kan du med fordel købe vores opbevaringskasser med låg, da disse kan stables ovenpå hinanden.

Opbevaringskasser og -bokse behøves ikke at være kedelige at se på. Vi har kasser til opbevaring i friske farver, der kan fungere som både et praktisk og et dekorativt element i din boligindretning. Du kan også vælge kurve til opbevaring, hvis du ønsker et alternativ til kasser. Hos ILVA har vi både et stort udvalg af opbevaringskasser, opbevaringsbokse samt kurve.