Kurv
Kurv
Produkter: 21
Produkter:21
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 21

Brug kurve til opbevaring af småting

Flyder det ofte med småting hjemme hos dig og føler du, at du mangler opbevaring? Med kurve kan du skabe et ryddeligt hjem, hvor der er orden i dine småting. Efter en lang hverdag så er det bekvemmeligt at komme hjem til et hjem med orden i tingene. På denne måde vil dit hoved bedre kunne afkoble, og din krop vil også bedre kunne slappe af. Dette vil du helt sikkert opleve som prisværdigt efter en dag med udfordringer og travlhed.

Praktiske og dekorative kurve til dit hjem

Kurve kan både fungere som et praktisk og et dekorativt element i dit hjem. Udover at hjælpe med at holde orden i dine ting, så kan kurve være smukke at se på. Trådkurve passer godt ind i et minimalistisk hjem, hvor de primært skal tage en praktisk funktion. Fletkurve passer ind i de fleste indretningsstile, og de er de senere år blevet meget populære i de danske hjem. Grunden til at fletkurve er blevet populære skyldes blandt andet, at flettede kurve giver et varmt udtryk. Fletkurvenes varme udtryk skaber en masse hygge og god stemning i hjemmet. Derudover er opbevaringskurve i flet meget slidstærke, og mange er fremstillet i bæredygtige materialer.

Kurve passer til alle hjemmets rum

Du kan bruge opbevaringskurve i alle hjemmets rum og til mange forskellige formål. En trådkurv er perfekt til kontoret, hvor du gerne vil opbevare papirer og andre kontorartikler. Du kan også bruge opbevaringskurve på børneværelset, hvor kurven kan bruges til at holde orden i dit barns legetøj. Kurve egner sig også godt i stuen. Du kan f.eks. placere en kurv til tæpper, så du altid har et par plaider i nærheden af din sofa. Du kan også have dit garn, sytøj eller et par bøger i en kurv i stuen.

En flettet kurv med hank er perfekt at have stående på badeværelset. Her kan den bruges til opbevaring af håndklæder, vaskeklude eller toiletpapir. En stor kurv kan også bruges som et alternativ til en vasketøjskurv. En opbevaringskurv med låg vil være ideel at bruge som vasketøjskurv, så dit beskidte vasketøj kan skjules. Hvis din vasketøjskurv er gemt væk i et skab, så kan du dog sagtens vælge en kurv uden låg f.eks. en flettet kurv med hank. En flettet kurv med hank er praktisk, når du skal vaske dit tøj, da du nemt kan flytte den til og fra vaskemaskinen.

Tip: Du kan anvende en fletkurv som en form for skjuler til dine urtepotter og grønne planter.

Find et stort udvalg af kurve hos ILVA

Hos ILVA finder du et stort udvalg af kurve og andre opbevaringsløsninger. Uanset om du søger en kurv, kasse eller noget helt tredje, så har vi helt sikkert den rette vare til dig. Vi har både små og store kurve samt runde og firkantede kurve. Der er derfor helt sikkert også en kurv, som passer ind lige dér, hvor du ønsker det. Vores runde og firkantede kurve findes i forskellige materialer såsom jern, søgræs, rattan og filt.

Vi har især et bredt sortiment inden for fletkurve, som er fremstillet af naturmaterialer. De naturlige materialer giver associationer til naturen, og derfor giver kurve i flet varme og æstetik til din indretning. Hvis du søger et mere rustikt og enkelt udtryk, så kan du overveje trådkurve i stedet for.