Kurv
Kurv

Konsolborde

Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Konsolbord – et alsidigt møbel

Et konsolbord er et møbel, som passer ind i mange af boligens rum. Det fungerer godt som et praktisk og dekorativt møbel og kan bruges til mange forskellige funktioner, fordi det er et lille og smalt. Herunder har vi samlet et par idéer til hvordan du kan indrette med et konsolbord.

• I entreen: Konsolborde er yderst praktiske i entreen, hvor de kan fungere som opbevaringsmøbel. Brug konsolbordets hylder til at opbevare sko på. Hvis du har et konsolbord med skuffe, så kan du bruge skuffen til dine handsker, nøgler, cykellygter og andre småting. Du kan også placere et par kurve på dit entre konsolbord for at skabe ekstra opbevaringsplads.

• I soveværelset: Et konsolbord kan også stå smukt i soveværelset ved at dekorere det med en smuk vase eller et dekorativt fad til dine smykker. Placer gerne et duftlys eller et stearinlys på konsolbordet og skab en hyggelig stemning i soveværelset.

• På teenageværelset: Et konsolbord med skuffe kan bruges som sminkebord på teenageværelset, hvor der kan gemmes læbestift, mascara og andet makeup væk i skuffen. Hæng gerne et spejl op og placer en bordlampe på konsolbordet, så der er gode forhold til at få lagt en god makeup. Stil også gerne en lille, fin bænk foran konsolbordet.

• På kontoret: Hvis dit kontor er forholdsvist småt, så kan du vælge at bruge et konsolbord som skrivebord. Der kan godt stå en bærbar computer på et smalt konsolbord. Du kan også bruge konsolbordet til at sidde og skrive i din notesbog eller dagbog. Vælg gerne et konsolbord med skuffe, så du har plads til at gemme dine papirer og blyanter væk. Du kan desuden hænge en opslagstavle op ovenfor konsolbordet til at hænge motiverende citater eller huskelister på.

Find smarte konsolborde

Konsolborde kan fås i mange forskellige smarte designs. Materialer såsom sort metal, egetræ, marmor, glas og messing er populære valg, når det kommer til konsolborde. Alt efter om du søger et konsolbord i sort eller hvid, eller et konsolbord i træ eller metal, så kan du finde forskellige muligheder hos ILVA. Vi har smarte konsolborde i forskellige stilarter.

Skab en autentisk stemning med et konsolbord

Et konsolbord kan give dit hjem en helt særlig stemning, fordi det giver dig mulighed for at indrette med små pyntegenstande og personlige nips. Ved at dekorere dit konsolbord med private fotos, arvegenstande, din yndlingsvase eller tørrede grene fra din have, kan du hurtigt få skabt en autentisk stemning i dit hjem. Placer gerne en lanterne eller et par fyrfadsstager på konsolbordet for at skabe et hyggeligt skær i de mørke aftentimer.

Kig forbi dit lokale ILVA bolighus eller online for at se smukke konsolborde og fine pynteting.