Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Gør hverdagen lettere med en opslagstavle

Mange af os kan genkendte dette billede: En køleskabslåge, der er dækket helt til af fødselsdagsinvitationer, børnetegninger, kalendere og andre papirer, der ikke har en fast plads. For mange, er det et system, der fungerer, men hvis du drømmer om at få en anelse mere styr på de traditionelle køleskabspapirer, så kan en opslagstavle være en nyttig tilføjelse til hjemmet. Og her på siden kan du finde dem i mange forskellige former, farver og størrelser, så de ikke kun fungerer som en praktisk tilføjelse til hjemmet, men også pynter i sig selv.

Ud over at de kan hjælpe med at skabe et bedre overblik, har de også den fordel, at du kan hænge dem i lige præcis det rum, hvor du har brug for det. På den måde er du ikke længere bundet til køleskabet og dets magnetiske overflade. Hav for eksempel en opslagstavle i køkkenet til invitationer og familiekalenderen, en i børneværelset til tegninger og én på kontoret til huskesedler.

Så gå på opdagelse i vores udvalg herover – eller bliv klogere på indretning med opslagstavler herunder.

Magnettavle eller kork: Hvilken løsning passer til dit behov?

Opslagstavler findes i flere forskellige materialer og designs. Du kan for eksempel få en klassisk sort tavle med dertilhørende kridt, elegante gittertavler, udgaver i stof og kork og naturligvis magnettavler. Særligt de sidstnævnte, dem i kork og de magnetiske, er efterspurgte.

Er du i tvivl om, du skal vælge en magnettavle eller én i kork? Det handler først og fremmest om, hvad du synes er pænt. Det sagt, er der naturligvis nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden du vælger:

  • Har børn adgang til tavlen? I det tilfælde kan det være værd at overveje magnettavlen, hvor du ikke behøver nåle for at hæge ting op. Så slipper du også for, at der ender nåle på gulvet, som små og store fødder kan komme til at træde på.
  • Hvad skal den bruges til? Hvis den skal bruges til at hænge billeder på, foretrækker du måske, at du ikke skal sætte en nål igennem for at hænge dine minder op. Her vil en magnetisk opslagstavle være et oplagt valg. Skal den i stedet bruges til huskesedler og invitationer, gør det knap så meget, at der kommer små nålehuller i.
  • Opslagstavle som akustikvæg: En let måde at få bedre lyd i et større rum er at hænge billeder og plakater på væggen. Men kork er faktisk særligt effektivt, da det er lyddæmpende. Så hvis du også er på udkig efter et lyddæmpende materiale, så kan du overveje en stor opslagstavle i kork, og slå to fluer med ét smæk.

Leg med udtrykket med store og små opslagstavler

Hvis du er på udkig efter en praktik opslagstavle, så er det blot at vælge den størrelse og det materiale, der bedst imødekommer dit behov. Men hvis du drømmer om at forene det æstetiske og det praktiske, så kan du vælge at blande forskellige størrelser, former og materialer for at skabe et kreativt udtryk.

Tre måder at lave en opslagsvæg:

  1. Kombiner farver og materialer: Runde opslagstavler er populære, og du kan vælge at sammensætte flere forskellige, så du for eksempel kombinerer stof- og korktavler med nogle i metalisske nuancer. Formen går således igen, så du får et ensartet udtryk, mens legen med farver og materialer skaber liv.
  2. Leg med former og størrelse: Du kan også skabe den røde tråd ved at vælge opslagstavler i samme farve, men lade former og størrelse variere. Prøv dig frem, og find den balance mellem ensartethed og kontrast, som du synes er pænest.
  3. Skab flere funktioner: Har du både brug for at kunne skrive på din opslagstavle og hænge ting op på den? Så kan du enten vælge et magnetisk whiteboard – eller gå mere kreativt til projektet, og sammensæt en kridttavle med gittertavler eller nogle i kork og stof. Så kan du både skrive noter og hænge huskesedler op.

Husk tilbehøret:

Du kan også sætte dit eget diskrete præg på udtrykket gennem det tilbehør, du vælger. Fine magneter, farverigt tavlekridt til børneværelset og smarte løsninger sørger for, at du ikke kun får dækket dit behov, men at stilen også passer ind i dit hjem.

Her på siden finder du derfor ikke kun forskellige opslagstavler til hjemmet, men også et lille udvalg af tilbehør. Sortimentet varierer i løbet af året, men du kan for eksempel finde magneter og magnetiske holdere til tuscher.

Bliv ekstra organiseret med opslagstavler på tilbud

Blandt vores udvalg af opslagstavler, vil du ofte støde på særligt gode priser. Både fordi vi jævnligt har tilbud på forskellige varer i sortimentet – men også fordi vi går op i at føre kvalitetsvarer til en ordentlig pris. Derfor er det ikke kun tilbud, vi har masser af; vi har også prissikkerhed på alle vores varer. Det er din garanti for, at du får din nye vare til den bedst mulige pris.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til dit køb. Kom enten forbi dit nærmeste bolighus, eller kontakt os online.