Kurv
Kurv
Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Derfor er et lammeskind uundværlig i hjemmet

Et lammeskind er uundværlig i hjemmet, da der er mange fordele ved et lammeskind. Du kan nemt flytte rundt på et lammeskind, så du kan nemt bruge det til flere forskellige formål. Du kan bruge lammeskindet til stole, som gulvtæpper eller som et dekorativt element i din indretning. Lammeskind til stole er en rigtig god idé, da du får en god og blød siddekomfort. Derudover er de modstandsdygtige, hvilket gør dem nemme at holde rene og pæne.

Du kan desuden vælge et imiteret lammeskind, hvis du ikke ønsker, at skindet skal stamme fra et dyr. Et imiteret lammeskind er et forholdsvis billigt lammeskind, og det giver, ligesom ægte lammeskind, et smukt og dekorativt udtryk.

Skab hygge i hjemmet med lammeskind

Lammeskind emmer af hygge og giver et naturligt strejf til din indretning. Hvis du har en nordisk indretningsstil, så er lammeskindet helt perfekt at inddrage i dit hjem. Hos ILVA har vi et stort udvalg af lammeskind, som uden tvivl vil bringe en masse hygge ind i hjemmet.

Vores lammeskind fås i både runde og aflange former, og de fås i farver såsom grå, brun, hvid og sort. Disse farver er forholdsvis neutrale og klassiske farver, som du aldrig bliver træt af.

Derudover byder vores sortiment på både langhåret lammeskind og korthåret lammeskind. Korthåret lammeskind er nemmest at holde rent og pænt, hvorimod et langhåret lammeskind er bedre til at afgive varme end et korthåret lammeskind er. Vi anbefaler, at du vælger det lammeskind, som du synes passer bedst til din indretningsstil.

Vores lammeskind stammer fra forskellige dele af verden. Vores sortiment byder som regel både på islandsk lammeskind, gotlandsk lammeskind samt tibetansk lammeskind. Disse lammeskind er alle i høj kvalitet og rigtig bløde.

Bonus tip: Du kan med fordel vælge et sort eller brunt lammeskind, hvis du har en lys stol. Omvendt kan du med fordel vælge et hvidt lammeskind, hvis din stol har en mørk farve. Dette vil skabe nogle smukke farvekontraster i dit hjem.

Sådan vedligeholder du dit lammeskind

Ægte skind kræver minimal pleje, men for at holde dit lammeskind smukt i mange år, bør du være opmærksom på følgende

- Lammeskind tåler ikke fugt og vand
- Direkte sollys kan misfarve lammeskindet
- Lammeskind skal børstes og støvsuges et par gange om måneden
- Vask ikke lammeskindet i vaskemaskinen
- Undgå at stryge, blege og tørretumble lammeskindet

Hvis du spilder på dit lammeskind, kan du forsigtigt bruge en fugtig klud.

Køb lammeskind på tilbud

På ilva.dk samt i ILVAs bolighuse kan du jævnligt finde lammeskind på tilbud. Du kan med fordel holde øje med vores tilbudsside for at finde et billigt lammeskind.

Psst.. Er du på udkig efter en smuk stol til dit lammeskind? Hos ILVA har vi et stort udvalg af lænestole, kontorstole og spisebordsstole. Vi har stole til ethvert ønske og behov, så du kan med fordel gå på opdagelse i vores store sortiment.