Kurv
Kurv

Altanborde

Skab stemning på din altan med et bord, der matcher din stil og dine stole. Vælg et lille altanbord eller et sammenklappeligt bord for at spare plads. Hos ILVA finder du et bredt udvalg af altanborde i forskellige størrelser og materialer, herunder populære valg som loungeborde og caféborde.

Produkter: 26
Produkter:26
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 26

Altanborde skaber stemning

Når du skal vælge altanbord, så er det en god idé at lede efter et bord, som har et design, du kan lide. Det er vigtigt, at du kan lide bordets udtryk, da du gerne skal kunne skabe mange gode udendørs stunder ved altanbordet. En altan kan bruges som et frirum, hvor du kan nyde en velfortjent pause fra hverdagens ræs. Forkæl dig selv og anret lidt snacks eller drikkelse på dit altanbord, så du kan skabe en rigtig hyggelig stemning og nyde dit uderum til fulde. I vores unikke havekatalog kan du bl.a. læse meget mere om indretning af de mindre uderum. 

Find det rette bord til altanen og spar plads

Hvis du har en mindre altan, så kan du med fordel vælge et lille altanbord. Der findes også sammenklappelige altanborde, hvilket er smart, da det giver dig mulighed for at bruge altanen til flere forskellige formål. Et sammenklappeligt altanbord, eller et såkaldt klapbord, kan nemt pakkes væk, og du kan i stedet have plads til andre havemøbler, en grill eller boligtilbehør.

Et hængebord til altanen kan også være en praktisk løsning, da det fastgøres på altanens rækværk, og dermed har bordet ikke nogen bordben, som tager unødvendig plads.
Hos ILVA finder du blandt andet LANGKAWI loungesidebord, som er et lille bord, der er nemt at flytte rundt på. Det egner sig især godt ved siden af en solseng eller en loungestol.

Altanborde i mange varianter

Hos ILVA finder du et stort udvalg af altanborde. Vores udvalg byder både på runde og firkantede altanborde samt høje og lave altanborde. Derudover forekommer vores udendørs borde i mange forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde et bord, som passer til din altan.

Der findes også et bredt sortiment af forskellige materialer, når det kommer til altanborde. Lige nu trender materialer såsom marmor, træ og mosaik, hvilket også er materialer, der er gennemgående i ILVAs kollektioner.

Ønsker du både et altanbord og to altanstole, så kan du med fordel se på vores cafesæt. Der er ofte gode besparelser at hente, når du vælger et cafesæt fremfor, hvis du vælger at købe bord og stole separat.