Kurv
Kurv
SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Heimdal Loungebord 40 x 34 cm

1.499,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Heimdal

Et lille bord passer altid ind på enhver terrasse, og det passer ind i de fleste indretninger. Det lille Heimdal-havebord kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og det er nemt at finde en plads til det på din terrasse. Den fine balance mellem bordets klassiske og rustikke materialer gør, at du nemt kan få bordet til at passe ind på din terrasse.

Et lille bord med mange muligheder

Hvordan vil du bruge dit Heimdal-bord? Til at stille kaffekoppen fra på, til en yndig blomst eller lige til det, du har behov for? Uanset hvordan din terrasse er indrettet, kan du garanteret bruge det lille, fine Heimdal-loungebord. Hvis du stiller bordet alene, fungerer det fremragende som simpelt pynt og som centrum for smukke og iøjnefaldende pyntegenstande i uderummet. Men du kan med fordel også bruge Heimdal-loungebordet som en del af en klynge sammen med flere små borde. På den måde skaber du nemt et dynamisk udtryk på terrassen med borde, der rummer alt det, du har behov for i sommervarmen.

Bordpladen på Heimdal-loungebordet består af rustikt fibercement, der i stor stil har indtaget de danske haver og terrasser. Den rustikke stil giver uderummet en særlig elegance, mens materialet samtidig enormt praktisk, fordi det kræver minimalt vedligeholdelse, og så er det desuden et materiale, der holder længe.

Derfor er et lille bord som Heimdal et oplagt valg, når du skal vælge møbler til din terrasse. Desuden er Heimdal-havebordet designet med ben i olieret eg. Det gyldne egetræ skaber en unik og smuk kontrast til det rustikke fibercement, du får et havebord, der løfter stilen på enhver terrasse.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Loungeborde
 • Diameter
  40 cm
 • Højde
  34 cm
 • Vægt
  8 kg
 • Certificering
  FSC 100%
 • Ben
  Ben i olieret egetræ
 • Materiale
  Fibercement
 • Varenummer
  1012839

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...