Kurv
Kurv
Produkter: 14
Produkter:14
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 14 af 14

En lyserød sofa bidrager med lys til boligen

Med en lyserød sofa kan du få lys og liv ind i din stue. Den lyserøde farve spreder glæde og repræsenterer omsorg, kærlighed og samvær. En lyserød sofa kan give din stue en let og luftig fornemmelse. Det kan virke som et modigt valg at indrette med en lyserød sofa, men resultatet er ofte helt fantastisk.

Lyserøde sofaer findes i mange forskellige farver blandt andet sart rosa, gammelrosa, cerise og pink. Farverne er smukke på hver deres måde, og de vil helt sikkert alle kunne give din stue et blødt og romantisk touch. Selvom mange forbinder den lyserøde farve med femininitet, passer farven ind i de fleste indretninger og kan medvirke til at skabe fede kontraster til f.eks. mørke farver. Mange lyserøde sofaer fås som lyserøde velour sofaer. Lyserød og velour er nemlig en enestående kombination, som vil bringe elegance ind i hjemmet. En lyserød velour sofa skaber en hyggelig atmosfære med dens smukke farve og bløde materiale.

Sådan kan du style din lyserøde sofa

Der er flere måder hvorpå, at du kan style din lyserøde sofa. Hvis du ønsker at skabe kontraster til den lyserøde farve, så kan du med fordel style din lyserøde sofa med farver såsom sort og mørkegrå. Grålige farver matcher lyserøde farver helt perfekt, da farverne giver hinanden modspil. Du kan også vælge at skabe kontraster til det lyserøde ved at tilføre materialer såsom metal og marmor. Et sofabord i marmor vil f.eks. give kant til din lyserøde sofa.

Du kan også vælge at skabe en gennemført romantisk indretningsstil i din stue. Dette kan du gøre ved at bruge pastelfarver og hvide toner. Derudover giver gulvtæpper eller puder med blomsterprint en romantisk stemning. Tilføj også gerne en masse vaser med friske eller tørrede blomster for at fuldende det romantiske look.

En tredje indretningsmulighed er at style din lyserøde sofa med hvide og blå farver. Dette vil skabe en nordisk stil, som vil få stuen til at virke indbydende og lys. Du kan med fordel style den lyserøde sofa med træmøbler f.eks. hylder og sofaborde i træ for at give stuen et varmt udtryk.

Kom forbi ILVA og få vejledning

Der er flere forskellige varianter af lyserøde sofaer på markedet blandt andet lyserøde sofaer med chaiselong eller 2 personers sofaer i lyserød. En lyserød chaiselong sofa er perfekt til dig, som har en lidt større stue og gerne vil have plads til hele familien. En 2 personers sofa i lyserød er perfekt til dig, som har en lidt mindre stue eller blot ikke har behov for en stor sofa. Uanset om du er på udkig efter en lyserød sofa med chaiselong eller en 2 personers sofa i lyserød, så er du velkommen til at gå på opdagelse i ILVAs sortiment. Hos ILVA har vi mange sofaer i forskellige materialer, nuancer, størrelser og stilarter. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye drømmesofa. Kom gerne forbi vores bolighuse, hvor vi har et større sortiment end på hjemmesiden. I bolighusene kan du også finde stofprøver og afprøve din nye sofa inden du køber den.