Kurv
Kurv

Senge 80x200 cm

Produkter: 15
Produkter:15
Vælg visning:
Filtreret efter
Størrelse: 80 x 200 cm
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Størrelse
Viser 15 af 15

Få mere ud af pladsen med en enkeltseng på 80x200 cm

Er du på udkig efter en komfortabel seng med masser af liggekomfort – men som ikke fylder for meget i rummet? Så er en 80x200 seng et oplagt valg. Enkeltsenge fås nemlig i forskellige størrelser, og 80x200 enkeltsenge er de mindste, vi forhandler til voksne. Det er et praktisk valg til dig, der ikke har brug for så meget plads i sengen, og derfor hellere vil frigøre plads i rummet. Du kan også tage et kig på vores udvalg af 90x200 senge, som er en tand bredere.

Her på siden kan du se hele vores udvalg af senge på 80x200 cm. Og selvom de er små, er der stadig masser af plads til komfort.

Plads til komfort og kvalitet

Vi fører et bredt udvalg sengemodeller og mærker, så du har gode chancer for at finde en seng, der passer til dine behov – og din pengepung. Fælles for dem alle er dog, at kvaliteten er i højsædet, og bandt udvalget finder du bandt andet vores eget, danskproducerede mærke, Nocturne.

Selvom kvaliteten er i top, uanset hvilken seng du vælger, er det også vigtigt, at du får valgt en seng, der passer til netop dig. For vi er alle forskellige, og derfor har vi også forskellige krav til sovekomforten og sengens fasthed. Hos ILVA har vi heldigvis et stort udvalg af 80x200 senge, så du har gode chancer for at finde netop den model og madras, der passer bedst til dig.

Kom gerne forbi et af vores bolighuse, og få en snak med en af vores sengespecialister. De kender alt til den gode søvn, så de kan vejlede dig i dit valg.

Hvilken 80x200 seng skal du vælge?

Det kan være en god idé at afklare med dig selv, hvilke behov og ønsker du har til din kommende seng. Skal det for eksempel være en 80X200 seng med opbevaring? Er det vigtigst, at den er billig, eller er du på udkig efter hverdagsluksus?

Spørg for eksempel dig selv, om det skal være:

  • Boksmadras eller elevation? En boksmadras et både komfortabelt og budgetvenligt valg, mens en elevationsseng giver dig mulighed for at justere blandt andet vinklen på ryglænet, så du kan sidde op i sengen. Bliv klogere på de forskellige muligheder i denne sengeguide.

  • Med eller uden opbevaring? Hvis du ønsker en seng på 80x200 cm med opbevaring, skal du ofte kombinere 80x200 sengestel med indbygget opbevaring med en madras.

  • En seng til børneværelset? En 80x200 seng er også perfekt til børn, da den ikke fylder så meget og derfor sikrer mere plads til leg på børneværelset – og når barnet vokser, så kan sengen følge med ind i teenageværelset. Flere af vores børnesenge fås også med indbyggede opbevaringsløsninger.