Kurv
Kurv

Velour sofaer

Glæd dig - Denne side bliver snart indrettet med skønne velour sofaer til hjemmet.

Velour sofaer i et væld af farver

Velour sofaer er en trend, som stadig hitter, og det vil den nok blive ved med i lang tid. En velour sofa er populær, fordi den er blød og har et eksklusivt udtryk. Du sidder dejligt i en velour sofa, og så er den nem at style. Hos ILVA kan du finde en lille velour sofa f.eks. velour sofa 2 pers. Du kan også gå med en større velour sofa f.eks. en velour sofa chaiselong, u-sofa eller en velour sofa 3 personer.

Velour skaber blikfang med sit bløde betræk, så du kan også sagtens gå med en grå eller sort velour sofa for at skabe et mere afdæmpet udtryk. En grå eller sort sofa er et mere sikkert valg, da disse farver er nemme at indrette med, og du kan nemt vælge boligtilbehør i forskellige farver.

Hvis du godt kan lide farver i indretningen, så kan du overveje en grøn velour sofa, da grøn velour er et kæmpe hit. Hvis du godt kan lide, at din indretning skiller sig ud fra andres hjem, så kan du også vælge en blå velour sofa eller en lyserød velour sofa. De vil helt sikkert drage opmærksomhed til sig. En velour sofa i en smuk farve står smukt i sig selv, men du kan også dekorere din velour sofa med pyntepuder og plaider i matchende farver og mønstre.

Tip: En grøn velour sofa går godt sammen med boligtilbehør i messing. Denne smukke kombination vil helt sikkert skabe en varm og hyggelig stemning i din stue.

Nem vedligeholdelse af en velour sofa

Det kan være svært at finde en sofa, som både er smuk og praktisk, men en sofa i velour er begge dele. Hvis du har kæledyr, så er en velour sofa faktisk et godt valg, da du nemt kan fjerne hår fra sofaen med hånden eller med en fnugrulle. Hårene trænger ikke ned i sofaen på samme måde, som de gør i andre stofsofaer. Husk blot at støvsuge din velour sofa med jævne mellemrum for at holde din velour sofa smuk og ren.

Skarpe priser på velour sofaer

Du kan sagtens finde den helt rette sofa i velour hos ILVA. Vi har et stort udvalg af velour sofaer i forskellige former og faconer – alt fra velour chaiselong sofa til velour u sofa.

Hos ILVA vil vi gerne forkæle dig med tilbud på velour sofaer. Vi elsker godt design til gode priser, og vi har derfor ofte velour sofa på tilbud. Vi har selvfølgelig også løbende tilbud på andre møbler til stuen f.eks. lænestole og puffer.