Kurv
Kurv
Produkter: 33
Produkter:33
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 33

Det perfekte makkerpar

Der er intet, som at læne sig tilbage i en blød og behagelig stol. Efter en lang dag på arbejdet, trafikken trak tænder ud og de havde ikke de rigtige tomater i supermarkedet, har man bare lyst til at slappe af. En god lænestol er som skabt til afstresning på højeste niveau. Aldrig før har du oplevet en siddeplads, der passer så godt til din krop. Men har du ikke en fodskammel, bliver hele komforten ødelagt. En lænestol er bare ikke den samme uden dens fodskammel. De to er det perfekte makkerpar. Sammen arbejder lænestolen og fodskamlen som et team på at skabe den bedste sidekomfort for dig. De kan ikke fungere uden hinanden. De er uadskillelige. Af den grund findes der en lænestol til alle vores fodskamler. Lavet af de samme materialer og i de samme farver, kan du få en helstøbt siddeplads, der vil pryde din tv-stue. Indretningen er bare pænest, når tingene matcher hinanden. Vi har derfor gjort det nemt for dig. Den lænestol og den fodskammel, som passer sammen, deler det samme navn. ANGEL fodskammel passer til ANGEL lænestolen. Ganske simpelt. Du behøver ikke være i tvivl, om materialerne er ens eller om højden på fodskamlen passer. Det gør den med garanti.

Fodskammel - møblet til dine fødder

Der er ikke noget mere irriterende, når man ikke kan få placeret benene på en behagelig måde. Man kunne selvfølgelig sidde i skrædderstilling, men dette er desværre ikke en mulighed for langt de fleste. Os med stive ben må ty til andre metoder. En fodskammel bliver dagens helt. Smæk de trætte fødder op på skamlen og mærk, hvordan hele kroppen bare synker ned i den bløde lænestol. Det er en følelse, som kroppen ikke kan undvære. Måske er din stue blevet fyldt ud med en kæmpe sofa, som du ligger rigtig godt i, men kan sikkert ikke huse alle familiemedlemmer. En lænestol med dertilhørende fodskammel giver en ekstra siddeplads, der bruger ganske få kvadratmetre.

Fodskamler skaber faste pladser

Lænestolen og dens fodskammel kan hurtigt skabe faste pladser i stuen. Der er med garanti et familiemedlem, der forelsker sig i denne behagelige stol, som aldrig vil af med den igen. Uanset om det er far, mor eller husets yngste medlem, så vil dette makkerpar blive et kæmpe hit. Fodskamler er nemme at flytte rundt på, derfor er sådanne vidundere meget praktiske i hjemmet. Du kan nemlig tage den med dig, hvor end der er brug for en siddeplads. Derudover, kan fodskamler tilpasses forskellige benlængder, blot ved at rykke skamlen længere væk eller tættere på stolen. Vupti, så er lænestolen også behagelig for den to meter høje far, der har svært ved at finde plads til benene. Der er ingen grund til at holde dig tilbage. Slå dig løs her på siden.