Kurv
Kurv

Stressless Consul Fodskammel

Fodskammel i sort læder med stel i bejdset egetræ.
2.899,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Stressless Consul

Uovertruffen komfort til din lænestol

Sublim komfort. Fra ende til anden. Ganske enkelt. Stressless leverer meget andet end blot elegante møbler i et klassisk design og i en virkelig god kvalitet, der uden tvivl tilfører et luksuriøst udtryk til din stue. Stressless-møblerne kommer med unikke funktioner og en behagelig polstring, der giver dig den bedste komfort. Med Stressless Consul-serien er der absolut ikke sparet på noget.

Klassisk fodskammel med uovertruffen komfort

Én ting er stilen og designet. Stressless Consul er en fodskammel i klassisk design, der, med luksuriøs elegance, giver rummet et yderst tiltalende udtryk og tager blikfang i stuen. Det klassiske understel giver et tidløst design, der passer ind i de fleste stuer, mens de luksuriøse former uden tvivl bevidner om, at fodskamlen er et møbel i høj kvalitet.

Noget andet er komforten og funktionaliteten. For hvis der er noget, Stressless indeholder, så er det evnen til at give dig den absolut bedste komfort. Med unikke og berømte Stressless-funktioner får du en fodskammel, der retter ind og tilpasser sig til lige præcis din krop.

Med et sæde, der er polstret i formstøbt koldskum, får du den allerbedste støtte og komfort. Koldskum er en fast skum, der ofte bliver brugt til møbler, der skal give en særlig god aflastning og støtte. Og samtidig sørger koldskum også for, at møblerne holder formen og stabiliteten længe - selv efter lang tids brug.

Stressless er produceret af Ekornes i Norge. Siden 1971 har Ekornes produceret Stressless-møbler, hvor design, komfort og funktioner er hjertet i møblerne. Møblerne er produceret i højeste kvalitet, og der ydes 10 års garanti på den indvendige mekanisme.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Fodskamler
 • Højde
  38 cm
 • Længde
  54 cm
 • Vægt
  10,01 kg
 • Bredde/Dybde
  39 cm
 • Sokkel
  Classic stel
 • Garanti
  10 års garanti på indvendig mekanisme - 5 års garanti på elektriske dele - Se mere på www.ekornes.dk
 • Fyld
  Formstøbt koldskum
 • Betræk
  Batick 9319 Black læder
 • Materiale
  Classic stel egebejdset
 • Varenummer
  1035624

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...