Kurv
Kurv
Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 7 af 7

Skab et samlingssted med et spisebord til 10 personer

Elsker du at invitere gæster til middag eller er i mange personer i husstanden? Med et spisebord 10 personer har du plads til både familie og venner. Et spisebord til 10 personer er stort og rummeligt. Hvis du elsker at have besøg, så er dette spisebord ideelt til dig. Et spisebord til 10 personer vil hurtigt blive hjemmets samlingssted, da der er plads til alt lige fra middage, kaffeaftaler, brætspil, skolearbejde og kreative sysler. Flere 10 personers spiseborde fås endda med udtræk eller tillægsplader, så der er plads til flere end 10 personer rundt om bordet. Der er altså gode muligheder for også at fejre store begivenheder såsom fødselsdagsfester, påskefrokoster eller julehygge. Et spisebord til 10 personer er stort, men det er ofte en god bordstørrelse. Der er nemlig meget plads, men uden at det ser for stort ud, hvis I f.eks. kun sidder seks personer om bordet.

Længe på spisebord 10 personer: Et spisebord til 10 personer har en standardlængde på 325 cm. Det er et langt spisebord, men det må faktisk helst ikke være under dette mål, hvis der skal være plads til 10 personer.

Find et stort udvalg af 10 personers spiseborde hos ILVA

Hos ILVA har vi et stort udvalg af spiseborde til 10 personer og andre møbler til spisestuen f.eks. spisebordsstole, vitrineskabe og skænke. Vores møbler, herunder også 10 personers spiseborde, har et omhyggeligt håndværk bag sig, og materialerne er nøje udvalgte. Vores spiseborde til 10 personer fås i mange forskellige prisklasser, materialer, former og stilarter. Vores sortiment tilbyder blandt andet på runde spiseborde. Runde spiseborde til 10 personer skaber en hyggelig og rolig stemning med deres organiske former. Organiske former giver nemlig ro til øjet og føles mere ”blødt” at se på. I kølvandet på COVID-19 har de organiske former fået et comeback, og mange er gået over til at købe runde spiseborde fremfor kvadratiske spiseborde. Et rundt spisebord kan helt sikkert noget særligt, så det er værd at overveje at vælge et rundt spisebord til 10 personer.

Det er helt optil dig, om du vælger et rundt eller kvadratisk spisebord. Et kvadratisk spisebord har også mange fordele. Det er sidste ende et spørgsmål om smag og behag. Hvis du ønsker et kvadratisk spisebord, så kan du f.eks. overveje spisebordet BIG. Med BIG spisebord har du plads til at invitere rigtig mange gæster på besøg. Dette lange 10 personers spisebord har hele 6 tillægsplader og kan blive op til 5 meter langt. En fordel ved BIG spisebordet er, at du selv kan vælge hvilken type af bordplade, bordkant og bordben, som du gerne vil have.

Mange af ILVAs spiseborde er forholdsvis enkle og i et tidløst design. Bordplader i sort, hvid og træ går meget igen i vores sortiment. Det kan være en fordel at vælge et 10 personers spisebord i mere neutrale farver, da bordet i forvejen tager meget opmærksomhed grundet dets store størrelse. Det kan altså være fordelagtigt at vælge et spisebord til 10 personer med afdæmpede farver og i et stilrent design. Uanset hvilken type spisebord du søger, så kan du med fordel gå på opdagelse på hjemmesiden eller i vores bolighuse.

Tip: Prøv at indskærpe din søgning efter spiseborde til 10 personer ved at sortere på mål, pris, tilbudsvarer m.m. for på den måde at få det bedste overblik. Når du har købt dit nye spisebord, kan du enten afhente det i dit lokale ILVA bolighus eller få det leveret direkte til din bopæl. Hos ILVA tilbyder vi både levering, montering og afskaffelse af dine gamle møbler. Du er velkommen til at henvende dig i dit lokale ILVA bolighus for mere information om vores ydelser.