Kurv
Kurv

Overtræk til havemøbler og tilbehør

Forlæng levetiden på dine havemøbler ved at bruge et overtræk, der beskytter dem mod vejrforhold som slud, blæst og sol. Husk at vælge et passende overtræk, der sidder stramt, og opbevar det samt tilbehør som puder og hynder i en opbevaringsboks for optimal beskyttelse.

Produkter: 26
Produkter:26
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 26

Find et overtræk til dine havemøbler

Med et overtræk til havemøbler, kan du forlænge levetiden på dine havemøbler. Et havemøbelovertræk beskytter nemlig dine møbler fra slud, blæst og stærke solstråler. Ved at bruge cover til havemøbler, slipper du ligeledes for at gøre dine havemøbler rene hele tiden.

Ligesom ILVA også forhandler loungesæt, så forhandler vi også overtræk til loungesæt. ILVAs loungesæt er i god kvalitet, men der findes desværre ingen møbler, som er uopslidelige. Dit loungesæt har derfor brug for et havemøbelbetræk. Når du køber et havemøbelbetræk til dit loungesæt eller til dine andre havemøbler, så skal du være opmærksom på, at dit overtræk ikke er for stort. Det er nemlig vigtigt, at møbelovertrækket sidder stramt for at undgå, at små søer af vand samler sig ovenpå.

Tip: En opbevaringsboks kan være fordelagtig til at gemme havemøbelbetræk, puder og havehynder væk. På denne måde sørger du for at beskytte dine udendørstekstiler, når de ikke er i brug.

Et bredt udvalg af havemøbelovertræk

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af havemøbelovertræk i god kvalitet og til skarpe priser. Du kan finde dækken til havemøbler i forskellige materialer. Det kan være en fordel at gå efter et overdække til havemøbler, som er lavet af kraftigt, vandtæt polyester. Polyester er nemlig slidstærkt, og materialet holder sig pænt i mange år.

Derudover er det en fordel at vælge overtræk til havemøbler, som har snørelukning. Hos ILVA har mange af vores havemøbelbetræk snørelukning, da de både er praktiske og sørger for at holde møbelovertrækket på plads. Således skal du ikke være nervøs for, at dit betræk til havemøbler flyver væk i blæsevejret.