Kurv
Kurv

Polyrattan og flet havemøbler

Med polyrattan havemøbler får du både afslappet elegance og funktionalitet. Vores imponerende udvalg byder på et bredt sortiment, der er skabt til at give dit uderum både charme og komfort. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig loungestemning eller et elegant spiseområde under åben himmel, finder du det ideelle polyrattan havemøbelsæt hos ILVA. 

Produkter: 41
Produkter:41
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 41

Polyrattan- eller rattan havemøbler – hvad er forskellen?

Polyrattan- og rattan havemøbler er populære valg, når det kommer til havemøbler i flet. Der er dog lidt forskelle på de to slags havemøbler. Herunder finder du et overblik over forskellene.

Polyrattan havemøbler: Polyrattan havemøbler er fremstillet af et plastmateriale, der hedder polyethylen. Polyrattan havemøbler er et slidstærkt alternativ til havemøbler i rattan. Havemøbler i polyrattan kan holde til at stå ude i det danske vejr, som ofte er meget alsidigt. Havemøblerne tåler nemlig både fugt og regn. Havemøbler i polyrattan falmer desuden ikke, selvom de bliver udsat for solens UV-stråler. Du kan derfor lade dem stå fremme hele året rundt. Polyrattan havemøbler kræver nærmest ingen vedligeholdelse. Du kan nøjes med at rengøre dine polyrattan havemøbler med vand, mild sæbe og en blød børste. Hvis du vælger havemøbler i polyrattan, vil du få nogle slidstærke havemøbler, som du kan have glæde af i meget lang tid.

Rattan havemøbler: Rattan havemøbler er lavet af naturlig rattan, hvilket er en græsart. Denne græsart minder på mange måder om bambus, da græsarten er hurtigt voksende. Havemøbler i rattan er slidstærke, forholdsvis bøjelige og ret holdbare. Rattan havemøbler er ikke lige så langtidsholdbare, som polyrattan havemøbler er. Dette skyldes, at havemøbler i natur rattan ikke tåler alt slags vejr. De tåler meget, men ikke lige så meget som polyrattan havemøbler tåler. Du skal også være mere forsigtig, når det kommer til rengøring af rattan havemøbler. Her skal du gerne minimere mængden af vand og sæbe. Til gengæld er rattan havemøbler mere naturlige at se på, da materialet ikke er kunstigt og fremstillet af plast.

Der er fordele og ulemper ved begge typer af flet havemøbler. Det er helt op til dig, hvilken type af flet havemøbel, som du ønsker i din have eller på din terrasse. Havemøbler i polyrattan er dog det mest populære valg, og den type havemøbler i flet, som vi har flest af hos ILVA.

Vælg lounge havemøbler i polyrattan og saml hele familien

Elsker du at samle dem, du holder af? Så vil du helst sikkert have stor glæde i at indrette din terrasse med lounge havemøbler i polyrattan. Med lounge havemøbler i polyrattan har du masser af plads til gæster eller familie. Loungemøbler er perfekte at slænge sig i og til at skabe en tilbagelænet stemning. Dine gæster eller din familie vil helt sikkert finde dit polyrattan loungesæt indbydende.

Du kan købe Polyratten lounge havemøbler som et loungesæt, eller sammensætte de forskellige loungemoduler, så det passer perfekt til din terrasse eller altan. Du kan blandt andet bruge dit loungesæt som alternativ til en liggestol ved at tilføje en loungechaiselong. Alle sæt og moduler leveres desuden med havehynder.

Tip: Polyrattan loungesæt kan skabe en hyggelig krog på terrassen. Tilfør gerne en lyskæde, plaider, puder, krukker og havedekorationer for at fuldende stemningen.

Gå på opdagelse i vores spændende sortiment

Uanset om du ønsker et loungesæt, fletsofaer eller andre typer havemøbler i flet, så har vi det hos ILVA. Vi har mange forskellige typer af havemøbler i flet. Du kan også finde et stort udvalg af havestole og -borde i flet. De fås desuden i forskellige nuancer f.eks. havemøbler i sort flet eller havemøbler i natur flet. Havemøbler i sort flet er ideelle til dig, som godt kan lide kontraster i din haveindretning. Hvis du bedre kan lide, at dine havemøbler falder ind i havens omgivelser, så kan du med fordel vælge havemøbler i natur flet. Havemøbler i natur flet har et lyst udtryk, der giver associationer til naturen.

Find polyrattan havemøbler på udsalg

Hos ILVA har vi et stort og spændende sortiment af polyrattan- og rattan havemøbler. Vi har løbende polyrattan havemøbler på udsalg. Der kan være rigtig gode besparelser at gøre sig, og det er derfor værd at holde øje med, om vi har polyrattan havemøbler på udsalg. Du kan altid se vores aktuelle tilbud på tilbudssiden. Her vil der med jævne mellemrum være rattan havemøbler på tilbud. Det kan betale sig at væbne sig med lidt tålmodighed, hvis du gerne vil finde nogle billige havemøbler i rattan. Dog stræber vi altid efter, at vores sortiment indeholder havemøbler til skarpe priser. Du kan derfor altid gøre dig et godt køb, selvom der ikke nødvendigvis er polyrattan havemøbler på udsalg.