Kurv
Kurv

Mistral

Mistral er opbevaringsløsninger i klassisk, dansk design, der kan tilpasses ethvert hjem og behov. Med Mistral kan du vælge den løsning, der passer til dig. Mistral Classic er klassiske og ikoniske reolsystemer og skænke. Herunder finder du også serien af TV-møbler, Mistral AV. Har du behov for en mere enkel og prisbillig løsning, så kan du vælge Mistral Kubus, der kun forhandles hos ILVA. Fælles for alle Mistral-løsningerne er alsidigheden, fleksibiliteten, den høje kvalitet og det tidløse design. Design selv med Mistral tegneprogram her.

Produkter: 173
Produkter:173
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 173

Slip fantasien løs

MISTRAL kombinerer individualitet, fleksibilitet og funktionalitet. En treenighed, der er altafgørende i den moderne danske indretning. Mistral er et reolsystem, hvor det er dig, der bestemmer, hvordan din reolopstilling skal se ud. Du kan altså kombinere alverdens farver og materialer i en opstilling, der er skræddersyet til dit hjem. De mange forskellige moduler, skabe og skuffer, kan sammensættes på en fantasifuld måde, så du står med et færdig et møbel, du med garanti ikke finder i andre hjem. Asymmetriens personlige udtryk vil skabe en helt igennem unik stemning i dit hjem. MISTRAL kan tilpasses alle dine opbevaringsbehov på en stilfuld og moderne måde. Serien indeholder en lang række af forskellige moduler og i alverdens farver, så du kan slippe fantasien løs og skabe præcist det reolsystem, som vil fuldende dit hjem.

Skab personlighed i hjemmet med MISTRAL

Personlighed i hjemmet kan skabes på mange forskellige måder. Nogen samler ting igennem hele livet, mens andre arver en god håndfuld sager, som skaber den originalitet i hjemmet, der får en til at føle sig hjemme. Uanset hvor dine værdifulde genstande kommer fra, så fortjener de en god plads i hjemmet. MISTRAL kan opbygges således, at reolen viser tingene fra sin bedste side. Pokaler, porcelænsfigurer og den yngstes papirsflyvere er alle værdige til en fornem plads i hjemmet. Hvis MISTRAL bliver fyldt ud med alverdens skøn- og faglitteratur, vil du kunne skabe dit helt eget mini-bibliotek. Dette skaber ikke kun en intellektuel stemning i rummet, men giver også en hyggelig charme. Bøger er pyntende i sig selv, hvor MISTRAL formår at organisere og udstille dem på en moderne måde. Et reolsystem, hvor design og funktionalitet går side om side, er oplagt til den skandinaviske indretning.

Mistral – både til de store hvide vægge og små hjørner i stuen

Store hvide vægge kan være svære at fylde ud. De ser kedelige ud, så det gælder om at finde et stort møbel eller billede, der kan pynte væggen. MISTRAL har alt indenfor opbevaring til stuen, køkkenet og spisestuen, uanset om du godt kan lide at gemme dine ting væk eller udstille dem på fornemste vis. En endevæg med en reol i en kreativ opstilling kan udstille diverse pynteting, bøger og en enkelt bordlampe. Dette fylder de store hvide flader ud i hjemmet og skaber en hyggelig stemning. MISTRAL er en investering i dit hjem – ikke kun finansielt, men også tidmæssigt. At finde den rigtige kombination af alverdens faconer tager tid. Skal man gå efter den tidløse og minimalistiske løsning, eller en mere nutidig kombination af materieler og former? Brug lidt tid her på siden eller i din lokale ILVA på at blive inspireret. Vi har givet en masse bud på, hvordan MISTRAL kan bygges op. Når fantasien mangler, og dine tankemønstre spænder ben, står vi klar med nytænkning og inspiration. MISTRAL har utallige muligheder, så der er ikke nogen skam i at føle sig på herrens mark, når reolsystemet skal skabes.