Kurv
Kurv
Produkter: 40
Produkter:40
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 40

Få den rigtige madras til din seng

Når du køber en ny seng, er det i virkeligheden madrassen, der er det allervigtigste. Sengerammen i sig selv er en god begyndelse, men det er selvfølgelig vigtigt, at sengen bliver udstyret med en madras der passer både til sengerammen og til dig.

Hos ILVA finder du madrasser i mange forskellige størrelser og prisklasser. Du finder madrasser til både børn og voksne. Du finder madrasser, der passer til forskellige typer af senge. Og endelig finder du madrasser, der faktisk i sig selv udgør en seng. Så hvis du er på udkig efter en ny madras, er du kommet det helt rigtige sted hen.

Få en madras med den rigtige fasthed

Der er stor forskel på, om man foretrækker at ligge på en blød eller en fast madras. Det handler både om ens personlige præference, men det handler også om fysik. Hvor mennesker med en lav kropsvægt kan ligge på en blød madras, vil mennesker med en høj kropsvægt ofte opleve, at de ligger bedre på en fast madras, hvor der er god støtte. Jo mere man vejer, jo større pres lægger man på madrassen og jo større pres skal fjedre eller skum i madrassen kunne holde. Hos ILVA arbejder vi med en tommelfingerregel, der siger, at hvis du vejer under 75 kg. vil en madras med medium fasthed passe dig, vejer du mellem 75 og 90 kg anbefaler vi en fast madras, og mennesker med en vægt over 90 kg vil ofte opleve den bedste liggekomfort på en ekstra fast madras. 

Vælg mellem mange forskellige typer af madrasser

Hos ILVA finder du en lang række forskellige madrasser, der passer til forskellige formål. Du har sikkert bemærket, at vi har et stort udvalg af boksmadrasser, der nærmest udgør en færdig seng. Her skal du blot tilsætte et par sengeben, og så er sengen klar til brug.

Du finder også madrasser, der er specielt udviklet til elevationssenge. De er fremstillet på en måde, hvor de kan tilpasse sig, når elevationsbunden justeres i højden. Derfor er det vigtigt at vælge en madras specifikt udviklet til elevationssenge, når du skal købe en madras til elevationssengen.

Du finder også et stort udvalg af madrasser til børnesenge. De findes i flere forskellige størrelser, så du kan finde en madras der passer til dit barns seng, hvad enten barnet sover i tremmeseng eller i en seng med "standardmålene" 90x200 cm.

Endelig finder du også et udvalg af topmadrasser og rullemadrasser, så du kan friske din nuværende seng op uden at skulle starte helt fra bunden. Mens topmadrassen ofte er med til at give en bedre liggekomfort er rullemadrassen udelukkende udviklet til at beskytte madrassen, og har den store fordel, at den kan let vaskes i vaskemaskinen, når du alligevel skifter sengetøj. På den måde kan du få en helt ren og frisk seng at ligge på.

Er du til en bestemt type af madras, finder du også et stort udvalg af både skummadrasser og springmadrasser i forskellige størrelser. Vi har helt sikkert en madras der passer til dig.