Kurv
Kurv
Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Få varmen med en vinterdyne

En god nattesøvn er vigtig for din daglige trivsel og sundhed. Med en seng, madras, dyne og hovedpude der passer til netop dig, så er du godt på vej henimod at få en veludhvilet krop. Årstiderne kan have indflydelse på din nattesøvn, og det kan være en god idé at have både en sommerdyne og vinterdyne. På denne måde kan du skifte mellem to slags dyner – alt efter om du fryser eller har det varmt. En vinterdyne er perfekt at ligge under i de kolde vintermåneder. Det kan nemlig være svært at falde i søvn, hvis du fryser. En vinterdyne er god til at holde på varmen, og den giver en omfavnende fornemmelse.

Køb en vinterdyne til dit behov

Hos ILVA kan du finde forskellige typer af vinterdyner. Det er altså muligt at finde en vinterdyne, som passer til dig og dine behov. De fleste vinterdyner består af enten dunfyld eller fiberfyld. En vinterdyne med dun har en god isoleringsevne og kan transportere overskydende varme eller sved væk fra kroppen. En vinterdyne med fiber er som regel billigere end en vinterdyne med dun. En fiberdyne har til formål at efterligne en dundyne, og det lykkes de til dels med. De formår dog ikke at være lige så fugtabsorberende som dundyner. Til gengæld er en vinterdyne med fiber god til at holde dig varm, da den har en upåklagelig isoleringsevne. En fiberdyne er desuden værd at overveje, hvis du ønsker et allergivenligt og hygiejnisk soveværelse. De fleste dundyner fra ILVA er dog også allergivenlige.

Når du skal finde en vinterdyne til dit behov, så bør du overveje dynens længde. Standardlængden på en dyne er 200 cm. Det kan dog være ideelt med en vinterdyne 140x220 cm, hvis du er højere end 180 cm. Med en vinterdyne 140x220 cm er du sikker på, at dynen er tilstrækkelig lang. Dynen skal nemlig gerne dække din skuldre samt dine fødder, så du undgår at fryse. Du kan også drage fordel af at vælge en vinterdyne i 140x220 cm, hvis du generelt har tildens til at være meget kuldskær om natten og har brug for nok dyne at putte dig i.

Husk: Vær opmærksom på dynens bæreevne. En god huskeregel er, at jo højere bæreevne, jo bedre er vinterdynen til at holde på varmen. Bæreevnen på en vinterdyne går fra 2 til 16. Hvis du vil være sikker på at få en vinterdyne i høj kvalitet, så vælg en bæreevne på 10 eller derover.

Find vinterdyner på tilbud hos ILVA

Hos ILVA vil vi gerne hjælpe dig til at få optimale betingelser for at få en veludhvilet krop og en dejlig start på dagen. Derfor står vores medarbejdere i bolighusene altid klar til at vejlede dig og give dig gode råd. Du kan også læse vores guide til en god nat, som indeholder tips til at sove godt om natten.

En vinterdyne kan også hjælpe dig til at sove godt. Hvis du gerne vil købe en vinterdyne, så kan du med fordel holde øje med vores tilbudsside. Her er der løbende vinterdyner på tilbud. Hvis du køber en vinterdyne på tilbud hos os, så kan du være sikker på at få en dyne i høj kvalitet til en skarp pris.

Psst.. Husk at du kan købe sengetøj og lagner hos ILVA. De bløde materialer vil helt sikkert hjælpe dig til at sove behageligt om natten.