Kurv
Kurv

LEDNINGER OG OPHÆNG

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Få styr på belysningen med lampeophæng og elledninger

Uanset om du gravet gør-det-selv-menneske, eller om du er nybegynder indenfor lampeophæng, har du gode muligheder for at finde det el-tilbehør, du mangler til dine lamper her på siden.

Her har vi nemlig samlet vores udvalg af elledninger, lampeophæng, fatninger og andet el-tilbehør. Så der er både noget til dig, der skal have hængt lamper i loftet; dig der mangler en forlængerledning; og dig, der er på udkig efter roset til at fuldende udtrykket på din belysning. Hvis du er ude efter efter andet lampetilbehør, kan du også se vores udvalg af lampeskærme og LED-pærer.

Hvis du ved, hvad du leder efter, kan du bare kaste dig over vores udvalg herover. Hvis du er nybegynder indenfor elledninger og ophæng til lamper, kan du blive klogere herunder.

Hvornår er det nødvendigt med et lampeophæng?

Det er ikke alle, der kan bryste sig af at være gode til gør-det-selv. Heldigvis behøver du ikke at have hænderne skruet særligt godt på for at håndtere et lampeophæng. Til dig, der ikke er velbevandret i elektronikkens verden, starter vi lige med at afklare: Hvad er et lampeophæng?

Lampeophæng er til alle loftlamper, som er beregnet til at hænge i egen ledning. Du kan bruge ophænget, hvis der enten ikke er et lampeudtag i loftet, eller hvis du gerne vil have, at lampen hænger et andet sted, end udtaget sidder; det giver dig således mulighed for at sætte lampen, hvor du ønsker. Derfor kræver et lampeophæng til loftet ikke nogen færdigheder indenfor elektronik, da den blot skal skrues i, hvorefter du kan føre lampens ledning ind i anordningen og derefter hen til lampeudtaget – om du derefter selv vil slutte lampen til eller få andre til det, er op til dig.

Vær også opmærksom på, at hvis lampen er meget tung kan det også i det tilfælde være nødvendigt at supplere med et lampeophæng, så udtaget ikke skal håndtere al vægten.
Hos ILVA kan du få lampeophæng i forskellige farver, så det passer til stilen i dit hjem.

Udskiftning af lampefatninger og nye ledninger: Hvad må du selv udføre?

Det meste arbejde med elektricitet bør du overlade til professionelle, men der er dog nogle ting, du gerne må give dig i kast med. Husk blot altid at slå strømmen fra, så du undgår stød.

Som tommelfingerregel, må du faktisk selv arbejde med al den synlige el i hjemmet. Det vil sige, at du gerne må hænge lamper op, udskifte elledninger i dine lamper, ligesom du må udskifte fatningen. Få dog gerne hjælpe fra en, der har erfaring med arbejdet første gang du kaster dig ud i det, så du kommer godt fra start. Det kan for eksempel være i forhold til at få de rigtige farver tilsluttet de rigtige stik i forbindelse med opsætning af lamper.

Hvis lampefatningen skal skiftes, så vær opmærksom på størrelsen. Den skal nemlig passe til pæren, der sidder i lampen. Tag gerne den gamle fatning eller den dertilhørende pære med, når du er på udkig efter en ny; så er du sikker på at komme hjem med den rette. Kom endelige fordi et af vores bolighuse, så hjælper vi dig gerne på vej.

Find også lampeophæng og elledninger på tilbud

Det er en god idé at investere i kvalitet, når det gælder elektricitet. Men kvalitet behøver ikke at koste dig dyrt. Hos ILVA går vi altid op i at føre ordentlige produkter til priser, som de fleste kan være med på. Derudover har vi en forkærlighed for gode tilbud.

Det er som regel ikke den mest spændende post, hvis din lampe trænger til at få udskiftet fatningen, eller hvis du akut har brug for en ny lampeledning. Men når priserne er presset i bund, så bliver det lidt sjovere, og blandt vores tilbud på lamper, er det også muligt at finde el-tilbehør til nedsatte priser.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af ledninger og ophæng, vores tilbudspriser eller andre af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig videre.