Produkter:
660
Produkter:
660
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 21 af 660

Populært til soveværelset

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}
 • Sengerådgivere

  Få den rigtige rådgivning, når du vælger ny seng i ILVA

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse

 • Attraktiv finansiering på senge

  Uden renter og gebyrer

 • Gratis levering

  Når du køber din seng i ILVA leverer vi den gratis til kantsten

 • 90 nætters ombytningsret

  Prøv din seng i 90 dage, før du bestemmer dig

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Fortvivl ej. Hos ILVA vil vi så gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til netop dine behov. Læs vores guide om hvordan du vælger den helt rigtige seng. Eller book en aftale med en sengerådgiver i ét af vores bolighuse.

Vi guider dig

til en god søvn

Vi guider dig

til at vælge den rigtige madras

Vi guider dig

til den rigtige dyne og pude

Ugens bedste tilbud

Mærker

 • Se hele udvalget fra Nocturne

 • Se hele udvalget fra Tempur

 • Se hele udvalget fra Wonderland

 • Se hele udvalget fra Dunlopillo

 • Se hele udvalget fra Temprakon

Mangler du inspiration til soveværelset?

Blog:

Tidløse klassikere til soveværelset

Blog:

Indret dit soveværelse med Aries

Guide:

Tid til at skifte seng?

Soveværelset - stedet, hvor drømme bliver skabt og sluppet løs

Soveværelset er stedet, hvor drømmene bliver skabt og sluppet løs. Soveværelset og sengen er stedet, hvor batterierne bliver ladet op, så du hurtigt kan blive klar til en ny og spændende dag. Det er det første, du ser, når øjnene åbnes om morgenen. Det er det sidste, du ser, inden du lægger dig til at sove. Så alt i alt er soveværelset et af hjemmets mest betydningsfulde rum – måske endda det allervigtigste rum. Derfor er rigtig vigtigt, at der bliver kredset om detaljerne, så soveværelset skaber præcis de rammer, du drømmer om.

Hos ILVA kan vi hjælpe dig med at få styr på alle møbler og alt boligtilbehør til soveværelset. Udover et stort udvalg af senge og madrasser finder du sengetøj, lagner, dyner, puder, sengetæpper og gavlpuder. Disse ting er bare et lille udpluk af det lækre tilbehør, du kan pryde dit soveværelse med og skabe en helt personlig stil.

Skab en afslappende oase i dit soveværelse

Der er mange mennesker, som lever i en hektisk hverdag, hvor der er begrænsede muligheder for at lade tankerne flyve og roen falde på. Derfor er det virkelig vigtigt, at vi gør hvad vi kan for at indrette os sådan, at der er mulighed for at trække sig tilbage og slappe helt af. Derfor er det optimalt at soveværelset er indrettet så roligt som muligt - og med så få forstyrrende elementer som muligt. Hvad der forstyrrer den enkelte er individuelt, og derfor man mærke godt efter, når man indretter sig, så man får skabt de helt rigtige rammer for søvn og afslapning.

Det kan for nogle mennesker være problematisk at indrette et hjørne af soveværelset som hjemmekontor, fordi det så er vanskeligt at slippe arbejdsopgaverne 100%, når hovedet lander på puden. Nogle mennesker forstyrres af rod, og for dem er det derfor ekstra vigtigt, at der er rigeligt med opbevaringsplads i soveværelset, så tøjet ikke flyder rundt omkring på stole og natborde.

For andre igen bliver det en udfordring med TV i soveværelset. Måske bliver der slukket lidt for sent, fordi man liiige skal have det sidste afsnit af yndlingsserien men, eller fordi man lige skulle have sportsnyhederne med. Og selv hvis man får slukket TV'et tidligt og lægger sig til at sove, kan det blå lys man har fået fra TV-skærmen gøre det vanskeligere at falde i søvn.

Bring luksus ind i indretningen af soveværelset

Hvis du har prøvet at overnatte på et fashionabelt hotelværelse, hvor der er blevet kælet for hver enkelt detalje i indretningen, kan det være fristende at forsøge med samme luksuriøse stil hjemme hos dig selv.

Noget af det første du bør overveje at anskaffe dig til luksussuiten er en sengegavl. Den er måske ikke ligefrem nødvendig for at sove godt. Men det fuldender indretningen og er netop med til at skabe den luksuriøse stil, du drømmer om. Derudover er sengetæppe og puder uundværlige elementer. Her kan du vælge mellem et utal af forskellige farver, materialer og stilarter. Så uanset som du er til det enkle og stilrene, eller om du har mod på at kaste dig ud en en mere farverig eller ligefrem boheme-inspireret indretning, så finder du puder og tæpper i ILVA som kan fuldende dit look.

Husk også natbordet, hvor der er plads til vækkeur, vandglas, en bog eller hvad du nu ellers lige har brug for at lægge fra dig, når du er på vej i seng. Husk endelig også den helt rigtige natlampe, så du kan få et behageligt lys både til læsning inden sengetid eller hvis du skal op om natten. Også her kan ILVA hjælpe dig.