• Sengerådgivere

  Få den rigtige rådgivning, når du vælger ny seng

 • Prissikkerhed

  Vi sikrer prisen på din seng i 30 dage efter købet

 • Rentefri finansiering

  Få rentefri finansiering og betal over 10, 20 eller 50 mdr.*

 • Gratis levering

  Vi leverer hjem til dig, helt gratis

 • 90 nætters ombytningsret

  Prøv din seng i 90 dage, før du bestemmer dig

Soveværelset. Rummet, hvor drømme bliver skabt og sluppet løs. Det første du ser, når du åbner dine øjne. Det sidste, du ser, når du lægger dig til at sove. Køb af en seng er en stor investering – både økonomisk og for din søvn og din hverdag.

En god nats søvn giver dig nemlig en bedre dag. Hos ILVA har vi samlet de stærkeste sengebrands ét sted. Vi giver os tid til at hjælpe dig, så vi sammen sørger for, at du får den bedste søvn.

SE

Ugens bedste sengetilbud

*Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Månedlig ydelse 539 kr. I 50 mdr. Samlede kreditomkostninger 1.950 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 26.950 kr. Fast debitorrente 0% i 50 mdr. ÅOP 3,6% (forudsat automatisk kortbetaling). Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.

Soveværelset

Viser 24 af 500
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 500

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Fortvivl ej. Hos ILVA vil vi så gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til netop dine behov. Læs vores guide om hvordan du vælger den helt rigtige seng. Eller book en aftale med en sengerådgiver i ét af vores bolighuse.

Vi guider dig

til en god søvn

Vi guider dig

til at vælge den rigtige madras

Vi guider dig

til den rigtige belysning

Ugens bedste tilbud

Mest populære netop nu

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Senge og madrasser

Se alle

boksmadrasser

Se alle

elevationssenge

Se alle

bokselevationsmadrasser

Se alle

kontinentalsenge

Se alle

senge

Se alle

topmadrasser

Se alle

sovesofaer

Sengeudstyr

Se alle

sengeben og meder

Se alle

sengegavle

Se alle

sengerammer

Se alle

sengeborde

Tilbehør

Se alle

dyner

Se alle

hovedpuder

Se alt

sengetøj

Se alle

lagner

Se alle

rullemadrasser

Se alle

sengetæpper

Se alle

gavlpuder

Se alt

rejsetilbehør

Mærker

 • Se hele udvalget fra Nocturne

 • Se hele udvalget fra Tempur

 • Se hele udvalget fra Wonderland

 • Se hele udvalget fra Dunlopillo

 • Se hele udvalget fra Temprakon

Inspiration til soveværelset

7 smukke

sengeopredninger

Den nemme forvandling

af soveværelset

Mere inspiration til

soveværelset

Soveværelset - stedet, hvor drømme bliver skabt og sluppet løs

Soveværelset er stedet, hvor drømmene bliver skabt og sluppet løs. Soveværelset og sengen er stedet, hvor batterierne bliver ladet op, så du hurtigt kan blive klar til en ny og spændende dag. Det er det første, du ser, når øjnene åbnes om morgenen. Det er det sidste, du ser, inden du lægger dig til at sove. Så alt i alt er soveværelset et af hjemmets mest betydningsfulde rum – måske endda det allervigtigste rum. Derfor er rigtig vigtigt, at der bliver kredset om detaljerne, så soveværelset skaber præcis de rammer, du drømmer om.

Hos ILVA kan vi hjælpe dig med at få styr på alle møbler og alt boligtilbehør til soveværelset. Udover et stort udvalg af senge og madrasser finder du sengetøj, lagner, dyner, puder, sengetæpper og gavlpuder. Disse ting er bare et lille udpluk af det lækre tilbehør, du kan pryde dit soveværelse med og skabe en helt personlig stil.

Skab en afslappende oase i dit soveværelse

Der er mange mennesker, som lever i en hektisk hverdag, hvor der er begrænsede muligheder for at lade tankerne flyve og roen falde på. Derfor er det virkelig vigtigt, at vi gør hvad vi kan for at indrette os sådan, at der er mulighed for at trække sig tilbage og slappe helt af. Derfor er det optimalt at soveværelset er indrettet så roligt som muligt - og med så få forstyrrende elementer som muligt. Hvad der forstyrrer den enkelte er individuelt, og derfor man mærke godt efter, når man indretter sig, så man får skabt de helt rigtige rammer for søvn og afslapning.

Det kan for nogle mennesker være problematisk at indrette et hjørne af soveværelset som hjemmekontor, fordi det så er vanskeligt at slippe arbejdsopgaverne 100%, når hovedet lander på puden. Nogle mennesker forstyrres af rod, og for dem er det derfor ekstra vigtigt, at der er rigeligt med opbevaringsplads i soveværelset, så tøjet ikke flyder rundt omkring på stole og natborde.

For andre igen bliver det en udfordring med TV i soveværelset. Måske bliver der slukket lidt for sent, fordi man liiige skal have det sidste afsnit af yndlingsserien men, eller fordi man lige skulle have sportsnyhederne med. Og selv hvis man får slukket TV'et tidligt og lægger sig til at sove, kan det blå lys man har fået fra TV-skærmen gøre det vanskeligere at falde i søvn.

Bring luksus ind i indretningen af soveværelset

Hvis du har prøvet at overnatte på et fashionabelt hotelværelse, hvor der er blevet kælet for hver enkelt detalje i indretningen, kan det være fristende at forsøge med samme luksuriøse stil hjemme hos dig selv.

Noget af det første du bør overveje at anskaffe dig til luksussuiten er en sengegavl. Den er måske ikke ligefrem nødvendig for at sove godt. Men det fuldender indretningen og er netop med til at skabe den luksuriøse stil, du drømmer om. Derudover er sengetæppe og puder uundværlige elementer. Her kan du vælge mellem et utal af forskellige farver, materialer og stilarter. Så uanset som du er til det enkle og stilrene, eller om du har mod på at kaste dig ud en en mere farverig eller ligefrem boheme-inspireret indretning, så finder du puder og tæpper i ILVA som kan fuldende dit look.

Husk også natbordet, hvor der er plads til vækkeur, vandglas, en bog eller hvad du nu ellers lige har brug for at lægge fra dig, når du er på vej i seng. Husk endelig også den helt rigtige natlampe, så du kan få et behageligt lys både til læsning inden sengetid eller hvis du skal op om natten. Også her kan ILVA hjælpe dig.