Soveværelset. Rummet, hvor drømme bliver skabt og sluppet løs. Det første, du ser, når du åbner dine øjne. Det sidste, du ser, når du lægger dig til at sove. Køb af en seng er en stor investering – både økonomisk og for din søvn og din hverdag.

En god nats søvn giver dig nemlig en bedre dag. Hos ILVA har vi samlet de stærkeste sengebrands ét sted. Vi giver os tid til at hjælpe dig, så vi sammen sørger for, at du får den bedste søvn.

Ugens bedste tilbud

Nocturne Silver kontinentalseng
med Nocturne Silver topmadras med 2,5 cm latex

B 180x L 200 cm.

NU 7.999.-
SPAR 5.598.-

- Kombinér forskellige fjedre for individuel aflastning
- God aflastning for både ryg og skuldre
- Høj kvalitet og produceret i Danmark

Nocturne Silver boksmadras
med Nocturne Silver topmadras med 2,5 cm latex

B 180x L 200 cm.

NU 5.998.-
SPAR 3.998.-

- Antibakteriel og kølende topmadras
- God, individuel support
- Naturlig position for rygsøjlen

Nocturne Silver elevationsseng
med Nocturne Silver topmadras med 2,5 cm latex

B 180x L 200 cm.

NU 10.998.-
SPAR 9.394.-

- Individuel støtte til ryg og skuldre
- Lang holdbarhed og godt sovemiljø
- Vælg din bedste position

Nocturne Classic 321 boksmadras
med Nocturne Classic topmadras 2,5 cm skum

B 180x L 200 cm.

NU 3.998.-
SPAR 1.598.-

- Produceret i Danmark
- Fleksibel og føjelig madras
- Vaskbart betræk på topmadras

Se alle

senge

Mest populære netop nu

Se alle

sengeborde

Se alle

sengegavle

Se alle

dyner

Se alt

sengetøj

Se alle

sengetæpper

Se alle

sengerammer

Se alle

topmadrasser

Inspiration til soveværelset

Guide til en god søvn

Nyheder til soveværelset

Gode råd til

valg af madras

Gode råd til

valg af belysning

Soveværelset - stedet, hvor drømme bliver skabt og sluppet løs

Soveværelset er stedet, hvor drømmene bliver skabt og sluppet løs. Soveværelset og sengen er stedet, hvor batterierne bliver ladet op, så du hurtigt kan blive klar til en ny og spændende dag. Det er det første, du ser, når øjnene åbnes om morgenen. Det er det sidste, du ser, inden du lægger dig til at sove. Så alt i alt er soveværelset et af hjemmets mest betydningsfulde rum – måske endda det allervigtigste rum. Derfor er rigtig vigtigt, at detaljerne bliver kredset om. Lagner, dyner, puder, sengetæpper og gavlpuder. Disse ting er bare et lille udpluk af, hvad du kan pryde dit soveværelse med. Uanset hvad, skal rummet ose af personlighed og charme. Soveværelset er nemlig det rum, hvor du kan være dig selv. Her skal du slappe af og puste ud.

Tag en dyb indånding og giv dig i kast med at indrette dit soveværelse. Når du først har prøvet at sove i et soveværelse, hvor alt er gennemtænkt, vil du aldrig gå ned på detaljerne igen. Et pænt, personligt og hyggeligt soveværelse er vanedannende, udover det sædvanlige. Måske så meget, at du aldrig ønsker at forlade rummet igen. Det er måske en anelse upraktisk, når du skal op om morgenen, men du vil takke dig selv, når du kommer hjem fra arbejde. Et soveværelse behøver ikke kun være et rum, hvor du tilbringer din nat. Her er der fred og ro hele dagen, hvilket betyder, at du sagtens kan gøre dig brug af rummet i løbet af dine vågne timer. Sluk hjernen og nyd et stille øjeblik. Hvis bare, at dit soveværelse er indrettet med elegance og med en detaljeorienteret hånd, så kan du stå tilbage med et rum, der får resten af huset til at blegne.

Indretning af et soveværelse har aldrig været nemmere

Sengegavlen giver rummet en luksuriøs hotelstemning. En sengegavl kan du sagtens undvære – jovist – men den fuldender bare rummet på en helt anden måde. I selskab med et sengetæppe i lyseblå bomuld med et minitrekantet mønster og matchende strikkede puder, vil det skabe en moderne stemning. Du kan også gå i den helt modsatte retning. Den maskuline og rustikke stil kan nemt skabes i samarbejde med ILVA. RAILWAY, CONNOR og RODEO er navne, som du bør introduceres for. Disse tre gutter, henholdsvis et sengebord, et sengetæppe og en kommode, vil sammen kunne kreere et misundelsesværdigt rum. Indretningen af soveværelset behøver nemlig ikke være kedelig. Når du først slår dig løs i ILVAs univers af møbler og boligindretning, vil du blive grebet af stemningen. Vores butikker er indrettet af boligstylister, der har gjort sig umage med at skabe de meste inspirerende rammer for dig. Webshoppen gør tingene endnu lettere for dig. Her har du overblikket og muligheden for ekspertrådgivning. Med en bundsolid bytteservice og billig fragt, har det aldrig været nemmere at være kunde. Du skal bare koncentrere dig om alt det sjove, så skal vi nok klare resten.