Kurv
Kurv

Sofaer til 5+ personer

Produkter: 45
Produkter:45
Vælg visning:
Filtreret efter
Antal personer: 5+
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Antal personer

     

     

     

     

     

     

Design dit eget møbel

med ILVAs stof- og læderkollektion

Viser 21 af 45

Få plads til hele familien med sofaer til 5 personer og opefter

En stor sofa fyldt med bløde pyntepuder, plaider og godt selskab. Lyder det ikke hyggeligt?

Hvis du drømmer om en sofa, hvor der er plads til både familie og gæster, så er en 5-personerssofa måske noget for dig? Eller måske en sofa til 6 eller 8 personer? Og netop det, er der gode muligheder for at finde her på siden.

Vi danskere sætter en ære i at hygge os, og derfor har vi hos ILVA samlet vores udvalg af sofaer, hvor der er ekstra meget plads til de gode stunder. Så uanset, om du er er ude efter en 5-personersofa, eller om det skal være en ægte sværvægter med plads til 7, 8 eller måske endda 10 personer, så kan du finde det her.

Hvor stor må sofaen være? Sådan tjekker du, om din 5-personerssofa passer ind:

Der kan være flere grunde til at udskifte de gamle møbler med nye. Måske har din families behov ændret sig, så I har brug for at rykke en sofastørrelse op? Det kunne for eksempel være i forbindelse med en familieforøgelse, der betyder at den klassiske 4-personerssofa må udskiftes med en 5- eller 6-personers. Idet tilfælde er det vigtigt at overveje, hvor meget plads der er i stuen – og om det nye møbel kræver en omrokering af de eksisterende.

Her er to måder at få et godt overblik over pladsen på:

1. Tegn med tape

Hvis du i forvejen ved, at du ikke behøver at rykke alt for meget rundt for at få plads til en stor sofa, kan du vælge at tegne omridset op på gulvet med malertape. Denne løsning fungerer både, hvis du ved, hvilken model du er interesseret i (så kan du nemlig bruge de konkrete mål til at danne et overblik over, hvor meget den kommer til at fylde), eller du kan bruge det optegnede område til at finde ud af, hvilke mål din kommende sofa højest må have. På den måde hjælper du også os med at hjælpe dig, hvis du kommer forbi et af vores bolighuse for at få råd og vejledning i forbindelse med dit køb.

2. Klip og klistre

Hvis investeringen i en stor sofa kræver en omrokering i stuen, anbefaler vi, at du tegner en tom version af rummet op på et stykke papir (vær nøjagtig i forhold til mål). Klip de møbler, du skal have i rummet ud af et andet stykke papir (også her er det vigtigt, at du er så nøjagtig med målene som muligt). På den måde kan du let rykke papirmøblerne rundt, indtil du finder den rigtige opstilling – og du slipper for at rykke alt for meget rundt på tunge møbler.

5 personer eller mere? 4 sofaer, der passer godt til den store familie

Hos ILVA har vi mange forskellige modeller at vælge imellem, når du leder efter en sofa til 5+ personer. Hvilken du bør vælge, afhænger naturligvis først og fremmest af smag og behag. De forskellige modeller dækker dog også forskellige pladsbehov:

  • Hjørnesofa: Dette er en rigtig fin løsning til dig, der ønsker et møbel, der ikke fylder for meget i rummet og som stadig tilbyder rigeligt med plads til 5 personer.
  • U-sofa: Du får også en god 5- eller 6-personers sofa, hvis du vælger en hjørnesofa med chaiselong – også kaldet en u-sofa.
  • Modulsofa: Denne løsning er god til kreative sjæle, der gerne vil sætte et personligt præg på møblerne i hjemmet – men den er også genial til alle jer, der ønsker ekstra meget siddeplads. For uanset om der skal være plads til 7, 8 eller endda 10 personer i sofaen, så kan I få det som I vil med en modulsofa. Og du kan endda bygge til, hvis pladsbehovet skulle ændre sig.
  • Chaiselong: Er du på udkig efter et let og elegant udtryk? En 5-personerssofa med chaiselong er ligesom hjørnesofaen en god måde at få ekstra siddepladser, uden at møblet optager meget plads i rummet.

Du kan også overveje at få alt den siddeplads, du har brug for, ved at vælge et sofasæt. Suppler eventuelt også med matchende puf og lænestol.

Store sofaer til små priser

Selv en stor sofa behøver ikke at være dyr. Hos ILVA går vi op i at forhandle ordentlig kvalitet til endnu bedre priser. Og på vores tilbudsside har vi presset priserne helt i bund, så du kan få plads til hele familien, uden at pengepungen lider overlast.

Vi hjælper dig også gerne med at finde den helt rette løsning til dig og din familie. Kom endelig forbi og få vejledning i et af vores bolighuse. Du kan naturligvis også kontakte os online.