Kurv
Kurv

Sengetøj

Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Sengetøj til enhver hos ILVA

Der findes nærmest ikke noget mere vidunderligt end at krybe i seng om aftenen efter en lang dag. Her kan man mærke roen sænke sig og kroppen kan slappe af og samle kræfter til en ny dag. Og når du lægger dig til rette i sengen, er der mange forskellige elementer, der er med til at sikre en komfortabel oplevelse.

Sengen er selvfølgelig vigtig, så her ved de fleste godt, at det kan betale sig at bruge lidt ekstra på at finde den helt rigtige. Den rigtige dyne og pude bruger de fleste også lidt energi på at finde frem til. Men sengetøjet er ofte ikke dét, der bliver brugt flest overvejelser på. Og det er faktisk ærgerligt, for der er bestemt forskel på sengetøj - og det kan godt betale sig at give bare lidt ekstra for sengesættet, hvis du gerne vil opleve høj komfort.

Hos ILVA findes du sengetøj til både børn og voksne i en god og holdbar kvalitet. Og når du vælger sengelinned i høj kvalitet, vil du opleve, at betrækket forbliver blødt og fleksibelt, at farverne forbliver flotte og at detaljer som lynlåse og knapper holder til hverdagens brug. Hos ILVA går vi dog også op i, at vores kunder altid kan finde alt til hjemmet til en god pris, så selvom du vælger kvalitetssengetøj, er det stadig sengetøj til en rigtig skarp pris.

Sengetøj i økologisk bomuld

Hvis du går op i miljø og sundhed, er det måske vigtigt for dig, at også dit sengetøj er fremstillet på den mest bæredygtige måde og i økologisk bomuld, hvor der i produktionen ikke er brugt miljø- eller sundhedsskadelige stoffer. Det finder du naturligvis også hos ILVA, hvor mange af vores sengesæt er GOTS-certificerede og dermed fremstillet af økologisk materialer. 

Du kan også navigere efter Oeko-Tex certificering, hvis du gerne vil sikre dig, at dit sengelinned ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Det er måske særlig vigtigt for dig, der køber sengesæt til dine egne eller andres børn. Her vil Flexa Popsicle-sengetøjet være et sikkert valg for dig, da det lever op til kravene for Oeko-Tex 100 certificering. 

Vælg det rette sengelinned til soveværelset

Udover at sengetøjet skal være behageligt at ligge i, er det for de fleste vigtigt at det også er lidt pænt at se på. Og her er det selvfølgelig meget individuelt, hvad der falder i ens smag. Måske er du til et romantisk og klassisk look i dit soveværelse? Måske er du til det helt enkle og rene i netop soverummet? Og så er der selvfølgelig lige det med farverne - skal det være mørkt eller lyst?

For mange er det rigtig vigtigt, at soveværelset er forholdsvist roligt og uden for mange indtryk. Derfor er det en rigtig god idé at sikre, at der er en tydelig rød tråd mellem de forskellige elementer i indretningen, så tingene ikke stikker for meget ud. Og det er også en god idé at holde sig til farver, der ligger tæt opad hinanden. I ILVA finder du sengelinned i en stor variation af farver i både afdæmpede og klare nuancer, ligesom du finder både ensfarvede og mønstrede sengesæt.

Derudover finder du sengetøj til børn med søde motiver, der måske gør det lidt lettere at få lokket de små i seng om aftenen. 

Hold sengen ren og indbydende

Når nu man bruger så forholdsvis mange timer af døgnet i sengen, er det rart at vide, at man ligger i rene omgivelser. Og her er sengetøjet noget af det, der er lettest at tage fat på. Det skal nemlig blot en tur i vaskemaskinen, og så er det klar til brug igen, så snart det er tørt. Det anbefales at sengetøjet vaskes ca. hver 14. dag, og at det vaskes ved 60 grader. På den måde slipper du af med både snavs og husstøvmider, der ellers kan gøre det til en lidt tvivlsom fornøjelse at krybe under dynen.