Kurv
Kurv
Produkter: 28
Produkter:28
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 28

Bring varme ind i stuen med en gul sofa

En gul sofa kan give stuen en varm og munter stemning. Gule sofaer kan give associationer til solens varme stråler. Derudover er gul en farve, som udstråler glæde, friskhed og optimisme. Den gule farve giver en helt særlig glans og kan give modspil til stuens øvrige møbler. En gul sofa kan virke som et modigt og satset valg, men hvis man tænker over sammenspillet med stuens andre møbler og boligtilbehør, så kan en gul sofa give stuen en masse kant.

Der findes mange forskellige nuancer af gul. Du kan finde gule sofaer i friske farver såsom solgul, men du kan også sagtens finde gule sofaer med mere brændte og mørke farvenuancer såsom karrygul eller sennepsgul. Hvis du ønsker at skabe blikfang i stuen, kan du med fordel vælge den solgule farve. Hvis du derimod ønsker en lidt mere afdæmpet udtryk, så kan du med fordel vælge en karrygul sofa. En karrygul sofa giver stuen et gyldent strejf.

Pift stuen op med en gul velour sofa

En gul velour sofa kan pifte stuen op og skabe en hyggelig stemning. Velour sofaer i friske farver er populære i de danske hjem. Velour sofaer er bløde og har et eksklusivt udtryk. Derudover sidder du dejligt blødt i en velour sofa. En gul velour sofa vil helt sikkert drage en masse positiv opmærksomhed til sig. Dens smukke gule farve og den bløde overflade virker indbydende, og dine gæster vil elske at slænge sig i din gule velour sofa. Hos ILVA har vi både gule velour sofaer og gule fløjlssofaer. Fløjl minder meget om velour, men fløjl har ofte en riflet tekstur, hvorimod velour har en glat overflade.

En gul velour sofa er dekorativ, men den er også praktisk. Den er nemlig nem at vedligeholde og rengøre. Du kan med fordel vælge en velour sofa, hvis du har kæledyr. Pelshår trænger nemlig ikke ned i en velour sofa, men kan derimod nemt fjernes med en fnugrulle, støvsuger eller blot med hånden.

Sådan indretter du med en gul sofa

Der er flere måder hvorpå du kan indrette med en gul sofa. Du kan vælge at tilføre et sofabord og boligtilbehør i sorte og hvide farver for et mere afdæmpet udtryk. Du kan også indrette din gule sofa med andre friske farver f.eks. grøn og blå for at skabe kontraster. Alternativt kan du sammensætte din gule sofa med boligtilbehør, såsom en vase eller pyntepuder, i forskellige gule nuancer for at skabe en rød tråd i indretningen.

Tip: En gul velour sofa går godt sammen med boligtilbehør i messing. Møbler i marmor, f.eks. et sofabord, passer også godt sammen med en gul sofa.

Find mange varianter af gule sofaer hos ILVA

ILVAs sortiment byder på et væld af forskellige gule sofaer. Der er altså gode muligheder for at finde din nye drømmesofa. Vi har et stort udvalg af gule velour sofaer, gule fløjlssofaer og ikke mindst gule sofaer med chaiselong. En sofa med chaiselong er et godt valg, hvis du har en stor familie, ofte har gæster på besøg eller elsker at få benene op efter en lang dag. En gul chaiselong sofa er både stilfuld og bekvem. Hvad end du ønsker en gul velour sofa eller chaiselong sofa, så står vi klar til at vejlede dig i vores online chat eller i vores fysiske bolighuse.