Kurv
Kurv
Produkter: 18
Produkter:18
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 18 af 18

Varm din indretning op med en rød sofa

Varme jordfarver og brændte røde nuancer er rykket ind i danskernes hjem, og derfor går disse farver også igen i et af vores favoritmøbler: sofaen. Og måske skal det røde stof også repræsenteres i din indretning?

Rød symboliserer passion og kærlighed, og derfor er det den perfekte farve til dig, der drømmer om at tilføre en dramatisk effekt til stuen. Men der er også mere afdæmpede versioner af den røde sofa til dig, der gerne vil skabe en rolig og minimalistisk indretning med et strejf af varme.

Du kan finde sofaer, der opfylder begge indretningsdrømme her på siden, hvor vi har samlet vores udvalg af sofaer i forskellige røde nuancer.

Sådan indretter du med en rød sofa

Hos ILVA vil vi gerne inspirere dig til en både personlig og moderne indretning, derfor inviterer vi dig til at gå på opdagelse i hele vores inspirationsunivers, hvor du blandt andet kan finder masser af inspiration til indretning af stuen. Herunder har vi også samlet et par ideer til, hvordan du kan pifte stuen op med en rød sofa:

  • Skab harmoni ved at indrette tone-i-tone. Sammensæt sofaen med puder, plaider og forskelligt boligtilbehør, såsom vaser, lysestager og gardiner, i et udvalg af røde nuancer.

  • Brug komplementærfarver til at skabe kontrast. Grøn er komplementærfarven til rød, hvilket betyder at farverne er modsætninger, men ser exceptionelt godt ud sammen. Sammensæt for eksempel en rød sofa med chaiselong med et lille grønt sofabord, eller kombiner sofaens røde farve med masser af grønne planter.

  • Lad den røde sofa være centrum for indretningen. Hvis du har et overvejende minimalistisk indrettet hjem, hvor væggene er lyse, og der er sparsomt med boligtilbehør, kan en rød sofa skabe en spændende dynamik og fungere som blikfang i rummet.

Hvordan skal din røde sofa se ud?

Vi har mange forskellige sofaer med rødt stof. Du kan både skabe dramatisk effekt i en lille stue med en rød 2- eller 3-personers sofa eller live et hjørne i en stor stue op med en rød hjørnesofa. Du kan også vælge en sofa med chaiselong i en rød nuance, hvis du elsker at smække benene op, når dagen byder på afslapning i sofaen. Vi har også røde chaiselongsofaer, der har dobbeltfunktion som sovesofaer, hvilket er genialt til dig, der bor på kollegieværelse eller har en lille stue. Men en rød sovesofa kan du nemlig slå flere fluer med et smæk: Moderne farvevalg, komfortabel siddeplads og god plads til gæster – også dem, der bliver og sover.

Overvej også, hvilket materiale du foretrækker til din røde sofa. Vælger du en rød veloursofa får du en dekorativ sofa i et slidstærkt materiale, der er nemt at rengøre. Hvis du er til tidløse materialer, kan du også overveje en rød sofa i læder.

Fordele ved at vælge en rød lædersofa

Hvis du gerne vil sætte kulør på dagligdagen, og sidde komfortabelt, mens du gør det, så er en rød lædersofa et godt valg. Lædersofaer er nemlig et klassisk og sikkert valg – og med god grund: Lædermøbler er som regel meget behagelige at side i, og materialet føles rart mod huden.

Hos ILVA har vi masser af lædersofaer til dig, der elsker materialets klassiske udtryk. Men hvis du drømmer om klassisk med et tvist, kan du overveje en rød lædersofa. Og hvis hyggestunderne i sofaen skal være ekstra komfortable, kan du også overveje, om det eventuelt skal være en rød lædersofa med chaiselong, så du rigtig kan brede dig i din nye sofa.

Med den rette pleje holder en lædersofa sig pæn i mange år, så tjek op på, hvordan du vedligeholder dine lædermøbler i vores plejeguide, så du er sikker på at få glæde af den røde farve år efter år.