Kurv
Kurv

Skalstole

Skalstole er en klassiker, og der er derfor mange fortolkninger af stolen. Den er dog karakteriseret ved at den er formet som en skal. Hos ILVA har vi et stort udvalg af skalstole i forskellige materialer og designs.

Produkter: 15
Produkter:15
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 15 af 15

Stort udvalg af skalstole til gode priser

Når vi taler om stoledesign, så er skalstolen en tidløs klassiker, som igennem årene er blevet skabt i mange forskellige versioner. Fælles for de fleste er dog de afrundede kanter og det enkle udtryk, der leder tankerne hen på navngiveren, skallen.

Netop fordi den findes i et utal af varianter, er der gode chancer for at finde et design, der passer ind hos netop dig. Du kan vælge mellem forskellige farver, former og, måske vigtigst af alt, prisklasser. Der er derfor noget til ethvert hjem – og enhver pengepung. Hos ILVA matcher vi desuden alle priser på skalstole og selvfølgelig også alle vores andre varer – både online og i vores bolighuse – så du er helt sikker på at få din drømmestol til den bedste pris. Her kan du læse mere om vores prissikkerhed.

Hvorfor vælge en skalstol?

Det er med god grund, at vi elsker skalstolen. Her er design og funktionalitet nemlig tænkt sammen, så du får en behagelig stol, som med sit enkle udtryk også klæder det moderne og minimalistiske hjem. Det afrundede ryglæn nærmest former sig efter din ryg og giver god støtte, selv under lange og hyggelige middage omkring spisebordet. Ofte har stolen også et polstret sæde, så komforten er helt i top. Så hvis du leder efter en stol, hvor komfort og design går hånd i hånd, så er skalstolen lige noget for dig.

Fordelen ved en klassiker er, at den findes i et hav af udtryk, så gå på opdagelse i vores udvalg, og find den eller de skalstole, der passer ind i dit hjem:

Skal din skalstol for eksempel være i læder? Skal den have træben eller stel i metal? Skal din skalstol være med eller uden armlæn? Skal den være sort, hvid eller farvestrålende? Eller måske en blanding, hvis du elsker en farverig og kreativ indretning.

Skalstolen – meget mere end en spisebordsstol

Skalstolen er naturligvis en populær spisebordsstol, fordi den tilbyder god komfort, samtidig med at den tager sig godt ud omkring spisebordet. Men netop denne kombination af komfort og design gør, at stolen har mange andre anvendelsesmuligheder:

  • Alternativ til kontorstolen: Hvis du har et lille skrivebord i stuen og drømmer om et lettere udtryk end kontorstolen tilbyder, kan du vælge at kombinere bordet med en skalstol, netop fordi den, ligesom kontorstolen, tilbyder høj komfort.
  • Praktisk stol i soveværelset: Det kan være rart med en stol i nærheden af klædeskabet, som du kan sidde på, når du for eksempel skal have strømper på. Skalstolen fylder ofte ikke meget i rummet, og kan derfor sagtens stå og pynte i et hjørne, når du ikke bruger den.
  • Elegant havestol: Fordi skalstolen findes i mange forskellige materialer, fås den også i udgaver, der kan tåle både vind og vejr. Brug den derfor også som havestol, og skab et elegant uderum i sommerhalvåret.

Hvis du er på udkig efter en billig skalstol, kan du også tage et kig på vores tilbudsside. Se for eksempel vores udvalg af spisebordsstole på tilbud. Vi opdaterer løbende vores udvalg, så der hele tiden kommer nye gode tilbud til.