Kurv
Kurv
Produkter: 22
Produkter:22
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Farve (betræk)
Materiale (Betræk)
Højre- / venstrevendt
Længde
Bredde/Dybde

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 22
Loading...
Loading...

Få plads til mange med en u-sofa

Hvis hele familien elsker at samles i sofaen for at se en god film, så kan der hurtigt blive en lille smule trangt, og der bliver kamp om pladserne. Derfor kan det være oplagt for en stor familie at vælge en rummelig hjørnesofa med chaiselong eller en u-sofa som den type sofa også kaldes. Navnet stammer naturligvis fra den u-formede opstilling, der består af en traditionel hjørnesofa, hvor der er tilføjet en ekstra chaiselong. Dermed bliver der plads til mange i sofaen, og der er mulighed for at brede sig lidt ekstra, hvis man indimellem ikke sidder så mange.

Hos ILVA finder du u-sofaer i mange forskellige udgaver, så vi tør godt love, at enhver familie kan finde lige akkurat den sofa, der passer til deres hjem.

Vælg mellem sofaer med læder- og stofbetræk

Det er i høj grad en smagssag, om man foretrækker læder- eller stofbetræk på sin sofa. Nogle familier foretrækker læder fordi det er let at holde en lædersofa ren. Særligt familier med eksempelvis kat eller hund kan sikkert nikke genkendende til, at det er noget lettere at fjerne hår fra et læderbetræk end fra stof. Omvendt er der andre, der foretrækker stofbetræk på deres u-sofa, fordi de synes, det er mest behageligt at sidde eller ligge på et stofbetræk.

Uanset hvad du foretrækker, kan vi i ILVA tilbyde dig et bredt udvalg af u-sofaer i mange forskellige prisklasser.

Vælg en u-sofa i den helt rigtige farve

Ganske som det er tilfældet med tøj og sko, kan man tale man om modefarver, når det kommer til møbler og tilbehør til indretningen af hjemmet. I den seneste periode har eksempelvis sennepsgul og dyb mørkerød været i fokus i alverdens indretningsmagasiner. Hos ILVA holder vi naturligvis øje med tendenserne og derfor finder du også eksempelvis sennepsgule sofaer i ILVA.

Men det kan måske være en lille smule overvældende at vælge en sennepsgul sofa til hjemmet - især når der er tale om en u-sofa, der fylder rigtig godt i rummet. Derudover er det nok trods alt de færreste, der skifter sofaen ud helt så ofte, som modebilledet skifter. Derfor finder du naturligvis også de mere klassiske grå og sorte sofaer i ILVA. Og det er da også de grå nuancer, der præger de fleste af de sofaer, der sælges i ILVA. På den måde får man en sofa i en tidløs farve, som man til gengæld kan pifte op med eksempelvis puder eller plaider i sæsonens mest trendy farver.

Når du vælger farven på dine nye sofa er det også altid en god idé at tænke over, at mørke farver har en tendens til at "suge" lyset ud af et rum. Så hvis du har en lidt mørk stue, kan det være en fordel at vælge en u-sofa i en lidt lysere farve. Til gengæld er det nok en god idé at undgå en helt hvid sofa, hvis du har små børn eller kæledyr, som også føler sig hjemme i møblerne. Ellers kan du hurtigt komme til at bruge meget tid på at rengøre betrækket.