Kurv
Kurv

Udendørs sideborde

Pift dit udendørs rum op med et funktionelt udendørs sidebord fra ILVA - perfekt til terrassen, altanen eller haven. Med forskellige materialer og stilarter tilbyder ILVA et bredt udvalg, der passer til enhver smag, hvilket giver mulighed for at skabe en hyggelig stemning med urtepotter, solcellelamper eller som minibar til gæster.

Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Pift dit uderum op med et udendørs sidebord

Et udendørs sidebord kan pifte terrassen, altanen eller haven op. Udendørs sideborde er perfekte til at have stående ved siden af havestole, altanstole eller caféstole. Et udendørs sidebord kan også bruges som alternativ til et altanbord. Du kan også anvende bordet som et sidebord i haven eller et loungesidebord, der står ved siden af dine loungemøbler. Et udendørs sidebord er yderst funktionelt, da det nemt kan flyttes rundt på, og du kan derfor anvende det til forskellige formål afhængigt af dine behov og ønsker.

Udendørs sideborde er forholdsvis små og fylder ikke så meget. De er derfor ideelle at bruge som et lille ekstra bord, og de kan bruges til flere forskellige formål. Et lille udendørs sidebord kan f.eks. bruges til at sætte din kaffekop, lægge dine solbriller eller bog på.

Sådan kan du indrette med et udendørs sidebord

Med et udendørs sidebord kan du skabe en hyggelig stemning i dit uderum. Herunder kan du få nogle gode tips til at skabe et hyggeligt udtryk med et udendørs sidebord.

  • Tilføj en urtepotte og plant en krydderurt eller din yndlingsblomst deri.
  • Placér en lille lanterne eller en solcellelampe på dit udendørs sidebord for at skabe en hyggelig stemning i de sene og mørke aftentimer.
  • Invitér nogle gæster over. Slæng jer i dine havemøbler eller loungemøbler og anret en minibar på dit lounge sidebord.
  • Skab en hyggekrog ved at placere et sidebord i haven f.eks. under et træ. Her kan du nyde en rolig stund og drikke et glas kølig lemonade eller saft.

Find forskellige varianter af udendørs sideborde hos ILVA

Hos ILVA finder du et stort udvalg af udendørs sideborde i forskellige materialer, farver, former og stilarter. Du kan derfor sagtens finde et udendørs sidebord, der lever op til dine ønsker. Vi har udendørs sideborde i materialer såsom træ, metal og marmor. Valget af sidebord afhænger af din smag, men det kan også være en god idé at tænke over vedligeholdelse. Det varierer nemlig, hvor meget vedligeholdelse de forskellige udendørs sideborde har brug for. Du kan læse mere om vedligeholdelse af dine havemøbler lige her.