Kurv
Kurv

Inspiration til spisestuen

Inspiration til indretning af din spisestue

Spisestuen danner ramme om mange forskellige begivenheder lige fra fødselsdage, fester, spilaftener med vennerne og selvfølgelig også dagligdagens stunder. Derfor er det naturligvis vigtigt, at din spisestueindretning passer til netop dig, så du føler dig tilpas i alle disse situationer.

Finder du ro i det helt stilrene look, hvor alt står snorlige? Eller er du mere til bløde former og nips? Har du en stor spisestue med plads til mange? Eller søger du inspiration til en mindre spisestue?

Hvad end dit behov er, kan du finde inspiration ovenfor til indretning af din spisestue – så fordyb dig endelig i inspirationsuniverset, og del gerne din spisestue med os og andre med #ILVAbolig.

Hvilken trend drager du inspiration fra til indretning af din spisestue?

Der er selvfølgelig ingen regler, når du skal i gang med din spisestueindretning – du kan gøre lige præcis som du lyster. Dog kan det være behjælpeligt at kigge nærmere på de forskellige boligtrends og herfra hente inspiration.

Indretning af spisestue med Japandi

Boligtrenden Japandi er en sammentrækning af det japanske og det skandinaviske. Er du til minimalisme og naturlige materialer, bør du klart se nærmere på denne tendens, hvis din spisestue trænger til en opgradering. Spisestolen Loop falder lige ind i denne minimalistiske trend med sin ryg og sit sæde i sort papirflet. Sakura spisebordet er, med sit enkle design, også et godt bud, hvis du er blevet inspireret af Japandi i forbindelse med indretning af din spisestue.

Farver til din spisestueindretning

Er du mest til afdæmpede og rolige farver, vil du føle dig rigtig godt tilpas i de aktuelle farvetrends. Der er nemlig fokus på de neutrale jordfarver i øjeblikket, og disse kan sagtens implementeres i din indretning af spisestuen. Ally spisebordsstolen i taupefarvet boucléstof vil garanteret gøre stunderne omkring spisebordet endnu mere behagelige og afslappede. For hvem kender ikke til det at blive placeret på en stol, hvor komforten ikke helt er i top? Så kan aftenen godt blive lidt lang, selvom selskabet er godt.

Boligtilbehør som billeder, lysestager og vaser i rolige farver vil også være med til at gøre din spisestueindretning hyggelig. Et tæppe under spisebordet hjælper ikke kun på akustikken i rummet, hvilket er virkelig vigtigt, hvis I er samlet mange til bords, det er også rart at kunne sidde med fødderne på noget blødt. Og efterhånden som vi går de koldere måneder i møde, er det dejligt, at du ikke skal tænke på om gæster eller familiemedlemmer kommer til at fryse fødderne. Gå derfor endelig på jagt efter boligtilbehør i afdæmpede jordfarver her. Der er et hav af muligheder.

Brug træ til indretning af spisestue

Der er ingen tvivl om, at træ fungerer godt i indretningen. Til trods for det hårde materiale, skaber træ en god synergi med naturen udenfor, og bringer en varme med sig – også når det gælder spisestuens indretning. Et stort egetræsbord vil uden tvivl invitere til mange hyggelige stunder med familie og venner. Og har du brug for opbevaring i din spisestue, måske til spil eller service, så vil et skab i træ passe perfekt ind med sit naturlige look.

Har du fået inspiration til din spisestueindretning?

Vi håber, at du her har fået inspiration, hvis du går med tankerne om en makeover af din spisestue. Om det være sig en stor makeover eller blot en udskiftning af boligtilbehør som billeder og vaser. Her kan du løbende finde nye inspirationsindlæg, så tøv ikke med at kigge forbi igen.