Kurv
Kurv

12 populære spisebordsstole

Spisebordsstole er nogle af de møbler, som vi bruger meget i dagligdagen. Det er både til hverdag, og når du har middagsgæster på besøg. Derfor skal dine spisebordsstole gerne være både dekorative og praktiske, og siddekomfort er en vigtig faktor, når du skal vælge spisebordsstole, som passer til lige netop din spisestue og dens indretning. Her har vi samlet 12 favoritter, som kan klæde din spisestue.

Spisebordsstole med stofbetræk

Spisebordsstole med stofbetræk giver dig rig mulighed for at udtrykke dig på lige den måde, du gerne vil. De mange forskellige farver, stoftyper og teksturer, du kan vælge imellem gør, at du nemt kan finde den stol, der passer til lige netop din stil. Vælg f.eks. stole i det trendy, teksturerede boucléstof.

3 favoritter: Stofbetræk

Spisebordsstole i egetræ

Når du vælger en spisebordstol i eg, giver du din spisestue et mere naturligt og let udtryk. Eg er et moderne og tidløst materiale, som passer i de fleste hjem og indretninger. Du finder både spisebordsstole i eg eller stole med stoleben i eg, som findes i hvidolierede, naturolierede, vokslakerede og sortlakerede varianter.

3 favoritter: Eg

Spisebordsstole i kunstlæder

Stole betrukket med kunstlæder kan fås i forskellige farver og designs. Kunstlæder er også perfekt til børnefamilier eller i dagligdagen, hvor der er tendens til at grise og spilde, da det er et materiale, der er virkelig nemt at tørre af og rengøre.

3 favoritter: Kunstlæder

Spisebordsstole med papirflet

Papirflet er én af tidens største trends og giver dine spisebordsstole et dekorativt og håndlavet udtryk. Du kan vælge spisebordsstole i naturfarvet flet, som, især kombineret med egetræ, skaber en naturlig ro i din spisestue. Du kan også vælge sort flet for at skabe kontrast og mere dybde i indretningen.

3 favoritter: Flet

Miks dine stole

Det er blevet en stor trend at mikse stole i hjemmet. Når du vælger forskellige spisebordsstole, enten i forskelligt design eller bare forskellige farver, giver det en masse blikfang i spisestuen. På den måde kan du også nemt sætte dit eget personlige præg på din spisestue.

Tip: Når du vælger spisebordsstole, der skal passe til udtrykket i din spisestue, kan du med fordel sørge for, at enten materialer eller en farve går igen i rummet for at skabe en rød tråd.

Indret din spisestue