Kurv
Kurv

Legetøj og tilbehør

Produkter: 12
Produkter:12
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 12 af 12

Legetøj til alle børn

Legetøj er både sjovt og lærerigt for børn at lege med. Hos ILVA finder du et stort udvalg af legetøj, som kan understøtte børns leg, trivsel og udvikling. Vi har legetøj tilpasset forskellige aldre og forskellige interesser. Det er vigtigt, at dit barn synes det er sjovt at lege med legetøjet. Derudover er det et plus, hvis det understøtter deres udvikling.

Vælg det rette legetøj til dit barn

Der findes et stort udvalg af legetøj på markedet. For at finde det rette legetøj til dit barn, så hold gerne øje med hvad der vækker deres nysgerrighed i dagligdagen. Herunder har vi samlet et overblik over forskellige legetøj, som ofte er populært og sjovt blandt børn.

• Legekøkken: Sæt gang i madlavningen og bordopdækningen med et legekøkken. Et legekøkken kan på mange måder minde om et virkeligt køkken, da legekøkkener ofte har komfur, ovn, vask, skabe og skuffer. Et legekøkken kan indeholde køkkenredskaber såsom tallerkener, bestik, drikkeglas, gryder og pander. Det kan også indeholde legemad såsom æbler, bananer, pærer og ananas. Et legekøkken med tilhørende legemad er sjovt for mange børn og giver anledning til at lave et fantasifuldt måltid. Lad dit barn lave dine livretter i legekøkkenet og deltag i legen som restaurantgæst. Legemaden vil helt sikkert kun få dit barn till at blive mere nysgerrig på at lære de forskellige madvarer at kende. Måske får dit barn også lyst til at assistere dig næste gang, at du går i det virkelige køkken?

• Legetelt og legehule: Legetelte og legehuler er ofte populære blandt børn i mange aldre. Med et legetelt får dit barn en hulelignende fornemmelse, som giver en masse hyggelig stemning på børneværelset. Et legetelt kan både give anledning til leg og sjov, men det kan også anvendes af dit barn, når dit barn har brug for en rolig hyggestund. Tilføj gerne dyner, puder, plaider og en lyskæde for at skabe en hyggelig stemning i legeteltet. Vi har desuden legeforhæng, som passer perfekt til køjesenge.

• Dukkehus med møbler: Et dukkehus med møbler kan give anledning til mange gode lege. Dukkemøbler såsom dukkevogn, dukkeseng og meget mere kan få dukkehuset til at minde om et virkeligt hus.

• Legetøjsdyr og tøjdyr: De fleste børn elsker legetøjsdyr og tøjdyr. Små legetøjsdyr kan hjælpe dit barn til at lære navnene på de forskellige dyr. Derudover kan dit barn også lære hvor dyret lever henne, og hvad den spiser. Dit barn vil helt sikkert også elske at have et blødt og nuttet tøjdyr. Børn elsker tøjdyr, og de får ofte et tæt bånd til tøjdyret. Hos ILVA har vi tøjdyr, der forestiller en skildpadde, en hval eller en blæksprutte.

• Købmandsbutik: Med en købmandsbutik kan dit barn starte sin egen lille forretning. ILVAs købmandsbutikker er fremstillet i træ med en høj kvalitet, som giver dit barn mulighed for at udvikle sine motoriske færdigheder. En købmandsbutik fra ILVA minder på mange måder om en rigtig butik med skrante, skilt og hylder.

• Legeværktøj og børneværktøjsbænk: Med legeværktøj og en værktøjsbænk til børn kan dit barn lade kreativiteten udfolde sig. Legeværktøjet og børneværktøjsbænken er fremstillet i naturfarvet birketræ, som gør det indbydende at lege med. Det spændende legeværktøj vil uden tvivl få dit barn til at få en lille håndværker frem i sig.

Køb legetøj til skarpe priser hos ILVA

Hos ILVA har vi legetøj til børn i alle aldre, og legetøjet fås til skarpe priser. Hvad end det er et legetelt, et kasseapparat med mønter, legemad eller noget helt andet, så kan du finde det hos os. Hvis dit budget er begrænset, så kan du med fordel holde øje med vores tilbudsside, hvor vi løbende har legetøj til gode priser. Du kan altså være heldig at finde børnemøbler, børnesenge og børnemadrasser på tilbud.