Kurv
Kurv

Parasolfødder og tilbehør

En solid parasolfod er afgørende for stabiliteten af din parasol, især jo større parasollen er. Parasolfødder fra ILVA tilbyder let mobilitet med muligheder som hjul eller vand/sandfyldning, hvilket gør det nemt at justere og flytte dem efter behov.

Produkter: 8
Produkter:8
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 8 af 8

Vælg den rigtige parasolfod

En parasolfod er et must have om foråret og om sommeren. Med en parasolfod, kan du sidde trygt under din parasol uden at frygte, at den skulle blæse væk eller stå ustabilt. Det kræver en solid parasolfod at holde parasollen på plads. En god huskeregel er, at jo større en parasol, desto tungere en parasolfod er nødvendig.

Gør det nemt at flytte på din parasolfod

Parasolfødder fra ILVA kan nemt flyttes på. En parasolfod 60 kg eller en parasolfod 50 kg lyder måske ikke til at være nemme at flytte rundt på, men du kan finde en parasolfod med hjul eller en såkaldt parasolvogn, som gør det muligt at flytte på parasolfoden. Alternativt kan du vælge en parasol fod, som skal fyldes med vand eller sand. Vandet og sandet kan tømmes og dermed flyttes efter behov.

Stort udvalg af parasolfødder hos ILVA

Med en parasol og tilhørende parasolfod, kan du nyde skyggen fra solens skarpe stråler eller søge i læ for regndråberne. Det danske vejr kan til tider være utilregneligt og kan byde på både skønt sommervejr eller vilde regnskyl. Det svingende vejr kræver en god, stor parasol.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af forskellige parasoller, parasolfødder og parasolovertræk. Du kan blandt andet finde en parasolfod i granit, beton, plast, samt en parasolholder til altan eller en parasolfod til hængeparasol. Vi har både runde og firkantede parasolfødder, og vi har nogle i forskellige prisklasser, hvilket gør det muligt at finde en parasolfod, der opfylder netop dine ønsker og behov. Du kan desuden indimellem være heldig at finde en parasolfod på tilbud på vores hjemmeside eller i vores bolighuse.

Psst.. Husk at tilkøb et overtræk til parasol eller et såkaldt parasol cover til din parasol, så du kan nemt holde parasollen pæn og ren, når den ikke er i brug.