Kurv
Kurv

Viskosetæpper 

Produkter: 10
Produkter:10
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 10 af 10

Giv hjemmet en luksusfølelse med viskosetæpper

Viskosetæpper oplever en stigende popularitet i danskernes indretning, og det kan vi godt forstå. For er der noget, der emmer mere af hverdagsluksus end tuftede, bløde tæpper?

De tuftede viskosetæpper har et blødt og changerende udtryk, som forener den hjemlige hyggefølelse med luksus. Faktisk blev viskose oprindeligt produceret som et billigere og mere tilgængeligt alternativ til silke, og derfor er viskosetæpper bløde, skinnende og elegante at se på.

Så hvorfor ikke give din indretning et luksuriøst strejf med et tuftet viskosetæppe, der som en bonus føles dejligt blødt under bare fødder? Her på siden har vi samlet vores udvalg af viskosegulvtæpper, og du finder både mindre tæpper til den lille stue og store viskosetæpper der måler helt op til 200x300.

Det skal du vide om gulvtæpper i viskose (viscose):

Er du i tvivl om, hvad viskosestof egentlig er, og hvordan du passer på det? Herunder har vi samlet nogle af de vigtigste informationer om viskosetæpper:

Hvad er viskose lavet af?

Viskose er lavet af træfibre der er nedbrudt og kemisk forarbejdede, og derfor betegnes viskosestof ofte som et semisyntetisk materiale. Slutresultatet kan enten minde om silke, som det i sin tid var en erstatning for, men det fås også i varianter, der minder mere om uld eller bomuld. Viskose kan sagtens blandes med andre fibre, og derfor er flere af vores tæpper i en blanding af viskose og bambus, som giver et dejligt blødt slutresultat.

Blandt vores udvalg finder du også plaider og pyntepuder i viskose.

Hvordan vasker du dine viskosetæpper?

De fleste viskosetæpper skal renses professionelt, da det sikrer det bedste resultat. Det anbefales dog ikke, at viskosetæpper bliver vasket for ofte, da det blandt andet påvirker de changerende egenskaber. Når du vælger at få dit tæppe renset professionelt, skal du dog hverken bekymre dig for, om tæpper i viskose krymper eller krøller.

Fordele ved viskosetæpper

Ud over den elegante stemning, det tilfører hjemmet, er der også andre fordele ved viskose:

  • Du får et blødt tæppe
  • Det er et allergivenligt alternativ til uld
  • Ingen statist elektricitet

Hvis du drømmer om at kombinere din sofa med et blødt viskosetæppe, kan du gå på opdagelse i vores udvalg her på siden – eller komme forbi et af vores bolighuse, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig.