Kurv
Kurv

SÆKKESTOLE

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Find en sækkestol der passer til dine behov

En sækkestol, eller en såkaldt sækkepude, er et skønt møbel at sidde i. Mange bruger også en sækkestol til at slappe af i. En sækkestol er nemlig rigtig god at slænge sig i, fordi den er yderst komfortabel og former sig efter kroppen. Du kan bruge sækkestolen som et alternativ til en lænestol, hvor den fungerer godt, når du skal læse en bog eller se tv. Hvis du primært ønsker at bruge sækkestolen til dette formål, kan du overveje at købe en sækkestol med ryglæn. Du kan også vælge at bruge den til at flade ud og få en lille lur på.

Sækkestolen egner sig til de fleste af hjemmets rum. Den kan især være praktisk at have stående i stuen eller på børneværelset. Du behøver dog ikke nødvendigvis have ét bestemt sted til sækkestolen, da den nemt kan flyttes rundt på. Sækkestolens mobilitet gør, at du kan anvende den alt efter behov.

Smarte og funktionelle sækkestole

Sækkestole, eller sækkepuder, fås i mange forskellige design, størrelser, materialer og faconer. ILVAs sortiment inkluderer både små, store eller kæmpe sækkestole. ILVAs sækkestole fås desuden i flere forskellige farver. Du kan vælge af give indretningen et frisk pust og vælge en sækkepude i farver såsom okker eller grøn. Du kan også tage et mere sikkert valg og gå efter en sækkepude i grå eller sort. Ved at vælge en mere klassik, rolig farvetone kan du sikre, at sækkepuden passer ind i alle hjemmets rum. Det kan være praktisk, hvis du ønsker at bruge sækkestolen i flere forskellige rum.

Sækkepuder er modstandsdygtige og yderst slidstærke. Derudover er de nemme at gøre rene, da mange sækkepuder har en glat overflade i et praktisk materiale. Sækkepuder behøver kun en fugtig klud, da de fleste er smuds- og vandafvisende. Indholdet i ILVAs sækkestole består af 100 % EPS-kugler, som er danske kvalitetsperler, der helt fri for kemikalier. EPS-kugler sørger for, at sækkepuden former sig efter din krop. Således er du altid sikker på at sidde behageligt i din sækkepude. Derudover sikrer EPS-kugler, at vand og fugt ikke trænger igennem sækkepuden. Mange sækkepuder tåler derfor at stå udenfor. Du kan bruge sækkepuden som en ekstra siddeplads, når du får gæster på terrassen eller blot trænger til afslapning under den åbne himmel. En sækkepude er et godt alternativ til et loungemøbel, da den er rigtig komfortabel og hyggelig at slænge sig i. Udendørs sækkestole bør dog tages indenfor eller sættes i læ i de kolde måneder samt ved større regnskyl. Hvis sækkestolen bliver våd, skal du blot lade den tørre i solen.

Indretningstip: Skab en hyggekrog med din sækkepude ved at placere en puf ved siden af. Puffen kan fungere som et lille sidebord. Placer gerne et dekorationsfad ovenpå puffen for at skabe en stabil overflade.

Sækkestole til både børn og voksne

Hos ILVA finder du et udvalg af sækkepuder, som byder på sækkestole, der passer til både børn og voksne. Sækkestolen er både ideel at bruge til en lille hyggekrog i stuen, men den er også et fantastisk møbel at have stående på børneværelset. En sækkestol til børn kan bruges til afslapning, leg og tumlen. De store børn kan bruge børne sækkestolen til, når de læser i bøger eller har venner på besøg. Børne sækkestole holder sig pæne i mange år på trods af leg, da de er i høj kvalitet. Sækkestolene kan altså tåle at blive brugt rigtigt meget uden, at de fremstår slidte. Sækkestolen kan også bruges til de voksne, når der skal læses godnathistorier for de små. De fleste børn og voksne foretrækker desuden sækkestole med ryglæn, da det giver en mere komfortabel siddeposition.

Køb din sækkestol på tilbud hos ILVA

Hos ILVA kan du finde den helt rette sækkestol til din bolig. Vi har et bredt udvalg af sækkestole i forskellige smukke former og lækre materialer såsom polyester og bomuld. Med en sækkestol er du sikker på at få en behagelig stol, som både børn og voksne vil få glæde af. Hos ILVA kan du være heldig at finde en billig sækkestol, da vi løbende har sækkestole på tilbud. Vi anbefaler, at du holder øje med vores tilbudsside, hvis du ønsker en billig sækkestol.