Kurv
Kurv
Produkter: 24
Produkter:24
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 24

Knager fra ILVA skaber orden i dit hjem

Forestil dig at blive mødt af synet af en helt opryddet entré, hvor vinterfrakker, sommerjakker og halstørklæder hænger sirligt på smarte knager, når du træder ind af hoveddøren efter en lang arbejdsdag. Gå videre ud i køkkenet og glæd dig over, hvordan både viskestykker og grydelapper hænger praktisk lige ved hånden, når du skal tørre af eller tage noget varmt ud af ovnen. Skab orden i badeværelset og hold styr på hele familiens håndklæder med ekstra mange knager til både børn og voksne. Hos ILVA har vi samlet både humoristiske og klassiske knager og knagerækker samt praktiske knobber og greb, så du kan få indrettet dit hjem på den mest praktiske måde.

Entréen har brug for mange knager, så du har plads til at både dine egne familiemedlemmer og alle jeres gæster kan hænge deres overtøj, når de træder ind af døren. Sætter du pris på et minimalistisk og helt moderne look, som er dansk design, når det er bedst? Så finder du eksempelvis knagerækker i sortimentet af træsorter som eg, valnød og kirsebær kombineret med helt glatte kroge i metal. Leder du efter farvestrålende knager til børnefamilien? Kan store runde knager være det perfekte valg. Disse kan monteres enkeltvis og har de flotteste pangfarver såsom gul, rød, grøn, blå og sort - børnene vil elske de glade farver. Er du vild med sjov og spas til hjemmet, kan små figurer i forskellige nuancer være din løsning. De kan være et godt valg til køkkenet, hvor de vil være perfekte til at hænge både forklæder og ovnhandsker.

Her får du knager til både entré, soveværelse og legeværelset

Meget opbevaringsplads i dit hjem gør det let at holde hele huset ryddeligt. Når alting har sin plads, sparer du tid på at lede efter forsvundne halstørklæder, yndlingstrøjer og huer. Udover, at knager er et must i entréen, så kan du også hjælpe både børn og teenagere med at skabe orden på deres værelser ved at hænge knager til dem, så de kan hænge tasker, smykker, klæd-ud-tøj og alle deres andre yndlingsting. I soveværelset kan du ligeledes få plads til blandt andet morgenkåber, hatte og tørklæder, og i badeværelset har du brug for plads til at hænge håndklæderne. Sammen med vores andre løsninger til opbevaring såsom bøjler, garderobeskabe, reoler, kasser og skohylder, kan du således få helt bugt med det unødvendige rod og glæde dig over et hjem, hvor det er let at få ryddet helt op.

Vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten, så du kan roligt vælge vores knager og være sikker på, at du får meget for pengene. Vi har gode fragtpriser, og alt som du bestiller online, kan byttes både online og i vores butikker. Med 30 dages returret har du tid til at forsikre dig om, at du valgte helt rigtigt, da du valgte de fine greb i naturtræ eller den moderne knage som med sit asymmetriske look, skaber kontrast i entreen. Indret dit hjem med knager fra ILVA, og glæd dig over dit ryddelige hjem.