Kurv
Kurv

Drinksglas

Produkter: 1
Produkter:1
Vælg visning:
Viser 1 af 1

Drinksglas til hverdag og fest

Drinksglas kan bruges til både hverdag samt til mere festlige lejligheder. Du kan give hverdagen lidt glamour ved at anvende drinksglas som et almindeligt drikkeglas. Nyd din iskaffe eller et glas sodavand i det dekorative drinksglas. Drinksglas kan også bruges til andet end drikkelse. Du kan f.eks. vælge at bruge dine drinksglas til at anrette desserter, skyr eller nødder i.

Drinksglas er selvfølgelig mest oplagte at bruge til festlige lejligheder. Hvis du skal holde fest eller fejre en særlig begivenhed, så kan du med fordel servere lidt lækkert at drikke i nogle dekorative drinksglas. Drinksglas fra ILVA er detaljerige og nærmest skulpturelle. Alle drinksglas fra ILVA fås i klart glas, så de passer altid til den øvrige bordopdækning. Drinksglassene vil uden tvivl pynte til på ethvert bord og til enhver fest.

Tip: Forkæl dine gæster med en velkomstdrink ved at placere drinks i dekorative glas på et barbord eller et rullebord. Gør dine drinks indbydende ved at pynte dem med citron, bær, rosmarin eller spiselige blomster.

Hvilket glas skal jeg vælge?

Hos ILVA kan du finde tre typer af drinksglas: cocktailglas, whiskyglas og ginglas. Disse glas er fremstillet og designet til at passe til en specifik form for alkohol. Tanken bag dette er at fremhæve drikkens smag og duft. Du behøver ikke nødvendigvis bruge det helt rigtige glas til den pågældende drink, men oplevelsen er som regel bedre, når det hele stemmer overens. Du kan få et overblik over de tre typer af drinksglas herunder.

  • Cocktailglas: Et klassisk cocktailglas har en høj stilk og en rund form. Formen medvirker til at frigive aromastofferne i så lang tid som muligt. Det er optimalt, da mange cocktails serveres uden isterninger. Drinks såsom Cosmopolitan, Manhattan, Martini og Margarita er ideelle at servere i cocktailglas.

  • Whiskyglas: Whiskyglas er glas, som har plads til mange isterninger. Derudover har glasset en stor overflade, hvilket gør det nemmere at opfange drinkens smagsnuancer. Whiskyglas fra ILVA fås med facetslebet mønstre, som giver et dekorativt krystal-udtryk. Det er oplagt at servere whisky, rom eller cognac i whiskyglas, men du kan også lave drinks såsom White Russians eller Old Fashioned i whiskyglas. Whiskyglassets form minder om et almindeligt drikkeglas, og de kan derfor også sagtens bruges som vandglas.

  • Ginglas: Hvis du elsker en god gin og tonic, så kan du med fordel købe ginglas. Ginglas er høje, ballonformede og har en bred åbning. Et gin og tonic glas er designet, så det sørger for at holde på drinkens brus. Derudover medvirker glassets form til, at du oplever alle duftene fra din G&T. Et gin og tonic glas er stort og kan derfor indeholde en masse lækkert garnish, som vil styrke smagsoplevelse af drinken.

Psst.. Du kan også finde vinglas og andet køkkentilbehør hos ILVA.