Kurv
Kurv
Produkter: 25
Produkter:25
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 25

Kelimtæpper til hele boligen

Kelim er er betegnelsen for den væveteknik, der er brugt til at fremstille tæppet. Teknikken giver et tæt og fladvævet tæppe, der er velegnet til mange forskellige formål. Kelimtæpper stammer oprindeligt fra asiatiske nomader, der brugte kelimtæpper i deres telte for at beskytte mod kulde og fugt. De blev vævet i hånden, og den dag i dag er mange kelimtæpper fortsat håndlavet. I dag bruges det fladvævede tæppe i boliger over hele verden.

Kelimtæpper kan anvendes i alle hjemmets rum. Tæppet kan være med til at give en naturlig opdeling af rummene og dermed skabe en synlig overgang fra f.eks. spisestuen til dagligstuen. Kelimtæppet skaber en hyggelig stemning og giver din indretning et smukt udtryk, og så er tæppet også praktisk. Kelimtæppet produceres nemlig ofte i slidstærke materialer såsom uld, som er modstandsdygtig overfor snavs. Kelimtæppet er et fladvævet gulvtæppe med et rustikt look og en hårdfast overflade, hvilket gør tæppet slidstærk og nemt at vedligeholde. Et kelimtæppe eller en kelimløber kan altså holde sig pænt i mange år.

Bonus info: Kelimtæppet bidrager til en god akustik i hjemmet.

Indret med et moderne fladvævet tæppe

Mønstrede og abstrakte motiver er meget moderne for tiden. Hos ILVA finder du et bredt udvalg af fladvævede gulvtæpper med motiver, f.eks. ILVAs Valdemar kelimtæppe, Lidia kelimtæppe og Inken kelimtæppe. Disse fladvævede gulvtæpper har nøje afstemte farvenuancer, så de trods de fine motiver, er de stadig rolige for øjet. Tæpperne kan bidrage til at skabe en masse liv og personlighed indretningen.

Tip: Vores moderne Akane kelimtæppe kan vendes med begge sider opad. På den ene side er tæppet sortbrunt med cremefarvet rudemønster. Den anden side er cremefarvet med sortbrunt rudemønster. Med Akane kelimtæppet kan du altid skifte mellem at have et lyst gulvtæppe eller et mørkt gulvtæppe.

Vælg et kelimtæppe i bæredygtige materialer

ILVA tænker på bæredygtighed, og vi er derfor stolte af at have produkter i vores sortiment, som lever op til særlige standarder eller har en god historie bag sig. Hvis du gerne vil shoppe med miljøet for øje, er kelimtæpperne Rodea og Bremdal nogle gode bud. Rodea og Bremdal kelimtæpper er nemlig fremstillet af 100 % genanvendelige materialer.

Find et kelimtæppe der passer til netop din stil og indretning

Hos ILVA finder du kelimtæpper i et stort udvalg af farver, stilarter og størrelser. Vælg mellem klassiske, neutrale farver som grå og brune nuancer eller sæt gang i festen med et farverigt tæppe i blå eller røde nuancer. Du finder også både mønstrede og ensfarvede kelimtæpper, så uanset om du er til de helt ensfarvede, de stribede eller de meget spraglede tæpper, så finder du det hos os.

Husk at tilkøb et skridsikkert tæppeunderlag. Tæppeunderlag sørger det for, at dit tæppe ligger fast på glatte gulve. Således kan du undgå skrid og fald.