Kurv
Kurv
Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Pift hjemmet op med en moderne skammel

Leder du efter en ny skammel, så kan du helt sikkert finde en moderne skammel eller taburet hos ILVA. Du kan finde en taburet i træ eller rattan, som er smukke og detaljerige materialer. Du kan også gå efter mere praktiske materialer, som gør taburetten eller skamlen mere nem at holde ren. En skammel er et must i hjemmet, fordi den er nem at flytte rundt på, og så fylder den ikke særligt meget.

Brug en skammel til mange formål

En skammel kan bruges til mange forskellige formål. Vi har samlet nogle af de mange anvendelsesmuligheder, som skamlen byder på herunder.

• Du kan bruge en skammel til at stå på, når du ikke kan nå de øverste hylder i køkkenskabene.

• Du kan også finde en skammel til børn, som de kan bruge som en siddeplads til, når de gerne vil følge med i madlavningen i køkkenet. Vores Flexa Dots skammel er en skammel til børn. Denne skammel kan nemt tørres af, hvis der skulle blive spildt på den.

• En foldbar eller sammenklappelig skammel kan også være et godt køb, hvis du f.eks. søger en form for camping skammel.

• Derudover er skamler også brugbare på badeværelset, hvor de kan bruges til at lægge tøj på, til at sætte et dekorativt fad med sæber på eller blot som en lille siddeplads.

• En taburet med opbevaring kan også være særdeles praktisk, da den gør det nemt at gemme rod og småting væk.

• En taburet er nyttig, når du gerne vil have benene op efter en lang dag. Den kan bruges som et alternativ til en puf eller chaiselong.

• Skamlen er perfekt i entréen, når der skal bindes snørebånd.

• En skammel kan også bruges som en ekstra stol, når du har mange gæster på besøg.

• Brug også gerne en skammel til et ekstra bord, hvor du kan stille smukt boligtilbehør på såsom en vase, en grøn plante eller en lysestage.

• Du kan bruge din skammel eller taburet til en alternativ form for sengebord. Du kan blot stille et fad på skamlen for at få en jævn overflade.

Husk at det kun er din kreativitet der sætter grænser for, hvad du kan bruge en skammel eller taburet til.

Find din nye skammel hos ILVA

Hos ILVA kan du finde et bredt udvalg af skamler og taburetter. Du kan finde enten en høj eller lav skammel samt en dekorativ eller en praktisk skammel. Vores skamler er produceret i høj kvalitet og fås til gode priser. Du kan med fordel lægge en siddehynde på din skammel, så du får en komfortabel siddeplads. Hvis du har god plads i hjemmet, så kan du også overveje en bænk fremfor en skammel.