Kurv
Kurv
Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Find det rette overtræk til din parasol

Med et overtræk til din parasol kan du forlænge parasollens levetid. Et parasolovertræk beskytter nemlig din parasol mod regn, blæst og solens stærke stråler. Det danske sommervejr kan variere meget, og det er derfor en god idé at tilkøbe et overtræk til din parasol. Din parasol kan desuden stå udenfor om vinteren, når den er dækket af et parasolovertræk.

Når du skal købe et overtræk til parasollen, så bør du være opmærksom på, at overtrækket ikke må være for stort. Et tætsiddende parasolovertræk er vigtigt for at sikre, at regnvand driver væk fra betrækket. Her kan snørelukning eller en parasolovertræk med lynlås være fordelagtige, da de slutter sig tæt rundt om parasollen. Denne tætte tilslutning sikrer desuden, at din parasol ikke får snavs på sig fra neden. Derudover sikrer det, at parasollen ikke flyver væk i blæsevejr. Du kan derforuden tilkøbe en parasolfod, hvis du vil være helt sikker på, at din parasol står sikkert og solidt.

Overvej parasolovertræk med løftestang

Det kan virke bøvlet at skulle sætte et parasolovertræk på og af. Derfor kan det være en god idé at vælge et parasolovertræk med løftestang. Et parasolovertræk med stang gør det nemmere at løfte parasolovertrækket hen over parasollen. Det skal gerne være overkommeligt for dig at betrække din parasol, så du husker at få det gjort. Hvis du husker at bruge dit parasolovertræk, så vil din parasol forblive ren og pæn. Jo hyppigere du anvender parasolovertrækket, jo længere tid går der mellem, at du skal du rengøre din parasol.

Husk: Hvis din parasol er våd, så anbefaler vi, at du slår parasollen ud og lader den tørre inden du sætter dit parasol cover på. På denne måde undgår du, at din parasol får rust, skjolder eller bliver jordslået.

Køb dit parasolovertræk hos ILVA

Hos ILVA kan du finde overtræk til parasoller og havemøbler. Vores overtræk er slidstærke og holder til alt slags vejr. Størstedelen af vores overtræk er fremstillet i polyester, som er et kraftigt og vandtæt materiale. Dette materiale kan holde sig pænt i mange år frem.
Vores sortiment byder på parasolovertræk i sort og grå. Disse farver er forholdsvis tidløse og klassiske, så du vil sjældent blive træt af dem. Derudover kan du finde overtræk til en hængeparasol samt overtræk til både store og små parasoller. Hvis du søger et overtræk til en parasol på 3x3 eller 4x4 meter, så er der gode chancer for, at du kan finde det helt rette hos os.

Psst.. Har du husket at tilkøbe en opbevaringsboks til dit parasol cover, havehynder, udendørstæpper og puder?