Kurv
Kurv
Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Skab et moderne udtryk med et barbord

Et barbord er en moderne trend, som giver indretningen kant. Med et barbord kan du nemt og hurtigt give dit hjem en luksuriøs stil. Du kan lave en lille minibar ved at placere whiskeyglas, cocktailglas, ginglas, karafler og/eller spiritus på barbordet.

Du kan også vælge at bruge barbordet til andet end en bar. Et barbord står også smukt med boligtilbehør såsom en vase, en bordlampe, små skåle, coffee table books eller en plante. Du kan også vælge at bruge dit barbord i et hjørne i køkkenet, hvor du har dine krydderurter og kogebøger på. Du kan faktisk bruge dit barbord til lige netop dét, som du synes. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder udnyttelsen af barborde.

Skab et samlingspunkt med et barbord

Det moderne barbord indbyder til kvalitetstid med familie og venner. Her kan man samle sig om at lave en fredagsdrink. Et barbord er dermed det perfekte møbel til at skabe samvær, hyggelige snakke og få en lille pause fra hverdagen. Hos ILVA kan du finde barbord og stole, som passer til hinanden f.eks. vores True barbord i træ og vores Hype barstol. Et barbord med stole inviterer gæsterne til at sætte sig ned og slappe af. Et rundt barbord inviterer især til samvær, da runde borde har en særlig måde at samle hinanden på.

Fordele ved et barbord på hjul

Et barbord på hjul kan være fordelagtigt. Et barbord på hjul giver nemlig muligheden for nemt at flytte rundt på barbordet. Barbordet passer ind de fleste steder i hjemmet, så det er dejligt at have muligheden for at placere det lige der, hvor det nu lige passer ind. Hvis du ofte har lyst til at skabe fornyelse i din indretning, så er det dermed en fordel med et barbord på hjul, da du nemt kan rykke rundt på barbordet.

Find stilfulde barborde hos ILVA

Hos ILVA finder du barborde i mange forskellige, stilfulde designs og materialer. Så uanset om du er til et rundt barbord, et barbord i træ eller et højt barbord, så kan du finde det hos os. Du kan også vælge mellem flere forskellige farver, så du kan vælge det barbord, der passer bedst til din indretningsstil.

Se også vores store udvalg af spiseborde, konsolborde og vitrineskabe.