Kurv
Kurv

True Barbord

Barbord med bordplade af 2 planker i massivt olieret egetræ og ben i sort pulverlakeret metal. True er kendetegnet ved det autentiske look. Dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og de synlige knaster og revner er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt.
6.999,-
Del din betaling op - rente og gebyrfrit

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

True

Moderne barbord i høj kvalitet

Har du grebet trenden med at flytte naturen ind i hjemmet endnu? Ellers kan du stadig nå det, og med True-barbordet bliver trenden både endnu mere cool og endnu skønnere. Med en bordplade i massiv eg får du et helt særligt bord i høj kvalitet, som du ikke vil fortryde.

Indret med et cool barbord

True er det ærlige bord, der giver liv, charme og lækker stil til dit hjem. Her får du, hvad du ser. Et lækkert bord i naturmaterialer og moderne stil. Det moderne bord har en evne til at samle familien og vennegruppen om bordet, hvor I kan nyde kvalitetstid.

Bordplade i massiv olieret eg er både klassisk, praktisk og udstråler høj kvalitet. Her får du altså en bordplade, der udstråler lidt af det hele. Det praktiske ved den massive egetræsplade er blandt andet, at du kan efterbehandle den. Så hvis der skulle komme en mindre skade på bordet, kan du nemt ordne den med efterbehandling.

De simple ben i sort pulverlakeret metal giver bordet et fint og let udtryk. De tynde ben giver en flot kontrast til den massive bordplade, der har en god tyngde. Tilsammen giver elementerne et bord, der står flot i rummet og indbyder til samvær.

Da træ er et levende naturmateriale, vil farve og åretegninger variere. Derfor vil træet også kunne udvide sig eller trække sig sammen alt efter omgivelsernes luftfugtighed.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Barborde
 • Højde
  95 cm
 • Længde
  140 cm
 • Vægt
  25 kg
 • Bredde/Dybde
  80 cm
 • Ben farve
  Ben i sort pulverlakeret metal
 • Materiale
  Bordplade i massiv olieret eg
 • Varenummer
  1042985

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Produkter fra samme serie

Loading...
Loading...