Kurv
Kurv

Design dit eget indbygningsskab med Spinta

Forestil dig en garderobeløsning, der er lige så unik som dit hjem. Med SPINTA indbygningsskabe kan du realisere drømmen om perfekt tilpasset opbevaring. Vores SPINTA indbygningsskabe tilbyder dig friheden til at designe en løsning, der matcher dine præcise behov og stil. Uanset om du ønsker at udnytte hvert hjørne af dit soveværelse, optimere pladsen i bryggerset, eller skabe et stilfuldt udtryk i køkkenet, tilbyder SPINTA en fleksibel og stilren løsning. Du kan designe dit eget SPINTA garderobeskab efter dine ønsker her, eller få hjælp til at sammensætte det helt rigtige SPINTA skab til dig i dit nærmeste ILVA bolighus. Find dit nærmeste bolighus her.

Alle Spinta produkter er en del af ILVAs Fast lav pris koncept. Fast lav pris er vores udvalg af bestsellere til faste lave priser. Med dem kan du slippe for tilbudsjagten eller bekymre dig om, om den garderobeskab, du har forelsket dig i, bliver sat ned til udsalget. Ligesom du kan vinke farvel til tilbudsaviser, droppe nyhedsbrevene og glemme alt om bøvlede rabatkoder.

Udnyt pladsen med et SPINTA indbygningsskab 

Et SPINTA indbygningsskab til Fast lav pris giver dig mulighed for maksimal udnyttelse af pladsen. SPINTA skabene kan nemlig designes, så de strækker sig fra væg til væg og fra gulv til loft. Garderobeskabene har samtidig et simpelt og stilrent design, der holder i mange år. Og hvis du trænger til lidt fornyelse, så kan du altid udskifte delene i dit SPINTA skab.

En opbevaringsløsning der matcher dine behov

Med et SPINTA indbygningskab kan du få lige præcis den opbevaringsløsning, der passer til dit hjem. Du kan nemlig helt selv designe det. Uanset om du skal give soveværelset, bryggerset eller køkkenet en overhaling, så kan du finde en SPINTA-løsning, som opfylder dine behov.

 

Design SPINTA efter dine behov

Du finder et væld af forskellige tilbehør til dit SPINTA indbygningsskab, så du kan indrette skabet netop som du har behov for. Kombinér hylder, trådkurve og bøjlestænger og få en praktisk og overskuelig indretning.

Kom i gang med at designe dit SPINTA skab med en indretning, der matcher dine behov.

Garderobeskabe med skydedøre

SPINTA er helt perfekt til, når pladsen er knap, fordi skabene har skydedøre. Desuden kan skydedørene også fungere som et spejl. Du kan bruge den praktiske beregner til at designe nye låger til dit gamle indbygningsskab. På den måde kan du let give skabet et nyt look, som passer til resten af din indretning.

Læs mere om materialer, mål og priser i ILVAs SPINTA-brochure her.

Maksimal pladsudnyttelse med SPINTA garderobeskabe

Et SPINTA indbygningsskab giver dig mulighed for maksimal udnyttelse af pladsen med designs, der kan strække sig fra væg til væg og fra gulv til loft. SPINTA skabene har et maksimalmål på helt op til 275 cm i højden og 580 cm i bredden, så der burde blive plads til selv den mest imponerende garderobe.
SPINTA indbygningsskabene produceres på en dansk fabrik, og indenfor 15 arbejdsdage bliver garderobeskabet leveret hjem til din adresse.
Besøg dit nærmeste ILVA bolighus og bestil dit nye SPINTA skab. Vi hjælper naturligvis gerne med at sammensætte det helt rigtige skab til dig.