Kurv
Kurv

Inspiration til boligtilbehør

En verden fyldt med inspiration til boligtilbehør og interiør

Små nips og pynteting til hjemmet kan være det, der løfter boligens praktiske interiør til personlig indretning. Her på siden opdaterer vi dig på de nyeste trends, designfavoritter indenfor boligtilbehør, og hvilke farver der hitter i sæsonen. Du finder også guides til indretning af hjemmets forskellige rum, inspiration til at dække sæsonens borde, gaveideer og meget mere.

Så se dig omkring i vores indretningsunivers, og lad dig inspirere til at dekorere dit eget hjem med alle de små detaljer, der forvandler et hus til et hjem.

Dekoration til hjemmet: Giv hvert rum et løft med pynteting

Uanset hvilket af hjemmets rum, du synes trænger til en opdatering, kan du finde masser af inspiration til din boligs interiør her på siden. Og netop boligtilbehør er en essentiel del af enhver indretning, uanset om du er til pangfarver og nips galore eller nordisk minimalisme.

Boligtilbehør er for eksempel en genial måde at indrette på budget, fordi du med små og prisvenlige detaljer, kan gøre en stor forskel i din indretning. Det kan være farven på pyntepuden i sofaen eller valget af gardiner til soveværelset. Så uanset hvad dit budget er; hvilket rum, du drømmer om at friske op; og hvilken stil du er til, kan du finde masser af interiørinspiration her på siden.

Find for eksempel masser af inspiration til indretning af interiøret i stuen, værelset og haven:

 • Stuen
  Leder du efter inspiration til stuen? ILVA giver dig masser af inspiration til, hvordan du kan skabe en unik stil i hjemmets hjerterum med dit yndlingsboligtilbehør. Find blandt andet ideer til indretning med puder, tæpper og spejle.

  Gå endelig også på opdagelse i hele vores inspirationsunivers, og find meget mere inspiration til indretning af stuen.

 • Værelset
  Det er vigtigt med et soveværelse, der emmer af ro. Overvej eventuelt en minimalistisk indretning af rummet, hvor fokus ligger på afslapning i den bløde seng. Du kan supplere med nogle enkelte pynteting for at give dit soveværelse et personligt strejf.

  Hvis det er børneværelset der skal indrettes, kan det være, at du har lyst til at skrue op for de dekorative elementer, så værelset både lægger op til ro om natten og leg om dagen.

  Vi giver dig både ideer til indretning af soveværelset og inspiration til børneværelset.

 • Haven
  Boligtilbehør hører ikke kun til indenfor hjemmets vægge. Hos ILVA har vi masser af havedekoration, så både hjemmets interiør og eksteriør afspejler din stil. Derfor kan du altid finde masser af inspiration til haven.

Gode råd til indretning med boligtilbehør

Når du ser dig omkring i vores boligunivers, håber vi, at du udvælger dine favoritter blandt de forskellige designs, og skaber lige præcis det udtryk, du drømmer om. Vi vil nemlig gerne inspirere til et både moderne og personligt interiør. Derfor har vi samlet tre tips til indretning med boligtilbehør, og vi håber, at du bliver inspireret til at sammensætte tidens trends på din egen unikke måde:

Køb interiør med hjertet

Vi sikrer, at du er opdateret med de nyeste trends, så du i stedet kan fokusere på, hvad der falder i din smag. Lad dit hjerte styre, hvilke trends og designs på boligtilbehør der får en plads i dit hjem; så kan det ikke gå helt galt.

Vær ikke bange for at blande stilarter

Vi har mange forskellige guides og interiørinspiration, og flere af dem tager udgangspunkt i forskellige stilarter, der hitter. Men bare fordi, du er faldet for én stilart, kan du sagtens hente inspiration fra andre. Det er blot med til at give din indretning et personligt præg.

Hav fokus på tekstiler

Det er med god grund, at flere af vores blogindlæg med interiørinspiration har fokus på forskellige tekstiler, såsom puder og tæpper. Tekstiler er nemlig med til at bløde indretningen op, ligesom det er en let måde at få både farve og personlighed ind i indretningen.