Kurv
Kurv

Udendørslamper

Produkter: 15
Produkter:15
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 15 af 15

Lys sommeraftnerne op med udendørs lamper

ILVAs udendørslamper er perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære på de sene sommeraftner i selskab med familie og venner. Hos ILVA finder du blandt andet dekorative bordlamper, lanterner, lyskæder og lamper, der kan hænge i træer eller terrasseoverdækning – alt sammen helt perfekt til at lyse de lune sommeraftener op.

Du kan for eksempel hænge lyskæder eller loftlamper under parasollen eller over havebordet. Det kan skabe en hyggelig belysning omkring samlingspunktet i haven eller på terrassen. Supplér med lanterner og udendørs bordlamper, når der skal nydes et måltid eller en forfriskende sommerdrik om bordet. Du kan også skabe en hyggelig oase i en lille krog i haven ved at placere forskellige havelamper. Det ser indbydende ud og skaber blikfang, når mørket indtræffer.

Vores forskellige udendørslamper har uendelige anvendelsesmuligheder, og de gør sig godt til udebelysning både i haven, på terrassen, altanen eller udestuen.

Udendørs lamper til uderummet

Hos ILVA finder du et bredt sortiment af udendørslamper, der i den grad bidrager til en hyggelig stemning og belysning i uderummet. Udover at skabe hygge og en rar atmosfære, så er udendørslamper også praktiske som belysning på havebordet, ved hoveddøren og endda ved skuret eller garagen.

Udelamperne er fremstillet i materialer, der er beregnet til udendørsbrug, og derfor tåler de det danske sommervejr. Nogle af udelamperne kan også sagtens bruges indendørs.

Solcellelamper og udendørs LED lamper i ILVA

Hos ILVA er mulighederne mange, når det kommer til havelamper og udendørs belysning. I vores sortiment finder du blandt andet solcellelamper, LED udendørslamper og batterilamper. Med ILVAs solcellelamper skal du ikke tænke på strømforbrug – det sørger solen for. Solcellerne i vores lamper omdanner solens stråler til energi i lampen, og giver dig et hyggeligt lys, når mørket falder på. Desuden slipper man for ledninger, og solenergien er samtidig med til at reducere miljøpåvirkningen. Mange af ILVAs udendørslamper har desuden LED pærer, hvilket betyder, at lamperne har en lang levetid og et lavt energiforbrug. Det sikrer, at der er lys i haven eller på terrassen hele aftenen.

Udebelysning foran hoveddøren og garagen

Udendørslamper med sensor er blevet mere populære gennem tiden. Det er fuldt forståeligt, for de er nemlig helt perfekte som udebelysning foran hoveddøren, skuret eller garagen. Ikke nok med, at du kan se i mørket, så ser det også hyggeligt og indbydende ud, når der kommer gæster.

Faktisk er udendørslamper med sensor også med til at skåne miljøet, fordi de kun tænder når sensoren registrerer bevægelse.

Gå på opdagelse i vores udvalg af udendørslamper, og find det der matcher dine behov.