{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til din egen spisestue

1 look, 3 budgetter

Skræddersy din spisesue

Giv spisestuen nyt liv - lynhurtigt

Smukke plankeborde i flere størrelser

Gennem de seneste år er plankeborde blevet virkelig populære i de danske spisestuer og køkkenalrum. Mange er faldet for det gode håndværk og de naturlige materialer, der rammer den nordiske stil. Når du vælger et plankebord, får du et møbel, der er fuldkommen unikt, og som takket være gode materialer og en tidløs stil kan følge dig gennem mange år. Plankerne er fremstillet i eksempelvis massiv eg, der med tiden vil få brugsspor og patina, som gør bordet endnu mere særligt.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af plankeborde i mange forskellige størrelser og udformninger, så du frit kan vælge den model, der passer bedst ind i netop dit hjem.

Plankebord til hverdag og fest

Plankeborde er smukke både med og uden service. Træets unikke struktur er både smuk at se på og behagelig at røre ved, så glem alt om at lægge dug på - både til hverdag og fest. Uanset om du er til den rustikke stil med keramikstel eller om du er til de fine klassiske stel i porcelæn, så vil et plankebord danne en smuk baggrund for dit service og dine glas.

Pas godt på dit nye plankebord med den rette pleje og rengøring

Det er naturligvis en god idé at sikre, at dit nye plankebord får den rette pleje og vedligeholdes optimalt. På den måde er du med til at sikre, at plankerne forbliver flotte år efter år. Hvilken pleje og vedligeholdelse der skal til, afhænger af, hvilken træsort og hvilken behandling træet har fået. Du kan få gode råd om generel vedligeholdelse af træmøbler her: Vedligeholdelse af træmøbler. Eller du kan komme ned i dit ILVA bolighus, hvor vores faguddannede personale vil stå klar med råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt passer på dit nye plankebord.