Kurv
Kurv
Produkter: 39
Produkter:39
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 39

Smukke plankeborde i flere størrelser

Gennem de seneste år er plankeborde blevet virkelig populære i de danske spisestuer og køkkenalrum. Mange er faldet for det gode håndværk og de naturlige materialer, der rammer den nordiske stil. Når du vælger et plankebord, får du et møbel, der er fuldkommen unikt, og som takket være gode materialer og en tidløs stil kan følge dig gennem mange år. Plankerne er fremstillet i eksempelvis massiv eg, der med tiden vil få brugsspor og patina, som gør bordet endnu mere særligt. 

Hos ILVA finder du et stort udvalg af plankeborde i mange forskellige størrelser og udformninger, så du frit kan vælge den model, der passer bedst ind i netop dit hjem.

Plankeborde i massiv eg

Drømmer du om at udskifte dit nuværende spisebord med et lækkert plankebord i massivs træ? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ILVA finder du et stort udvalg af flotte plankeborde i forskellige størrelser og forskellige designs. Gennem de seneste år er plankebordene blevet mere og mere populære i de danske spisestuer og køkken-alrum. Det naturlige udtryk og enkeltheden betyder, at plankebordene passer godt ind i den nordiske stil, som præger mange danske hjem. Også plankebordenes holdbarhed og kvalitet bidrager til deres popularitet.

Når man vælger møbler i massivt træ, vil de med tiden få patina og forskellige brugsspor. Det er med til at give hvert enkelt bord et helt unikt udseende. Hvis du gerne vil sikre dig, at dit plankebord forbliver flot år efter år, er det en god idé at sætte sig lidt ind i, hvordan du bedst muligt vedligeholder og plejer materialet.

Pas godt på dit nye bord med den rette pleje og rengøring

Plankeborde er smukke både med og uden service. Træets unikke struktur er både smuk at se på og behagelig at røre ved, så glem alt om at lægge dug på - både til hverdag og fest. Uanset om du er til den rustikke stil med keramikstel eller om du er til de fine klassiske stel i porcelæn, så vil et plankebord danne en smuk baggrund for dit service og dine glas. 

Det er naturligvis en god idé at sikre, at dit nye plankebord får den rette pleje og vedligeholdes optimalt. På den måde er du med til at sikre, at plankerne forbliver flotte år efter år. Hvilken pleje og vedligeholdelse der skal til, afhænger af, hvilken træsort og hvilken behandling træet har fået. Du kan få gode råd om generel vedligeholdelse af træmøbler her: Vedligeholdelse af træmøbler. Eller du kan komme ned i dit ILVA bolighus, hvor vores faguddannede personale vil stå klar med råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt passer på dit nye plankebord.

Timber plankeborde med mange forskellige muligheder

Hos ILVA finder du serien "Timber", hvor du mere eller mindre selv kan sammensætte det bord, du drømmer om. Du kan eksempelvis vælge mellem bordplader i forskellige tykkelser og længder. Du kan ligeledes vælge, om bordpladen skal være sammensat af en eller to planker, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige typer af finish og udformning. Er du til det stringente look, kan du vælge et bord med en lige bordplade, kan du godt lide det bløde og naturlige look, findes plankebordene også med organisk kant, der respekterer plankens naturlige udformning.

Også når det kommer til bordben og stel, har du flere forskellige valgmuligheder. De traditionelle træben vil bidrage til at skabe det naturlige look, som også plankebordet vil bibringe. Vil du gerne bryde dette lidt, kan du med fordel vælge et sort metalstel, som skaber en fin kontrast til bordpladen.

Du kan læse mere om de forskellige muligheder her: Timber prisliste, eller du kan besøge et af vores bolighuse, hvor vores faguddannede personale står klar til at rådgive dig