Kurv
Kurv

Runde haveborde

Oplev hyggen ved et rundt havebord, som er perfekt til haven eller altanen. Skab en intim atmosfære med naturlig øjenkontakt, der indbyder til livlige samtaler og gode minder. Vælg mellem forskellige størrelser og materialer som fx vedligeholdelsesfrit nonwood. Find det ideelle runde havebord til din udendørsoplevelse hos ILVA.

Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Fordele ved at vælge et rundt havebord

Der er mange fordele ved at vælge et rundt havebord. Et rundt havebord giver en masse hygge i haven eller på terrassen. Den runde form giver en bedre kontakt mellem gæsterne, da et rundt havebord medvirker til at skabe en naturlig øjenkontakt. Dette indbyder til nærværende samtaler med familie og venner. Derudover har alle samme afstand til midten af bordet, hvilket gør det nemmere at række til, når der er serveret mad eller drikkevarer. Dine gæster vil helt sikkert hygge sig om dit runde havebord. Invitér dem over på lidt koldt at drikke på en varm sommerdag og skab gode minder med hinanden.

Vælg den rigtige størrelse og de rigtige materialer til dit havebord

Hos ILVA kan du finde et stort sortiment inden for runde haveborde. Vores haveborde fås i forskellige størrelser og i forskellige materialer. ILVAs runde haveborde fås også i forskellige farver. De fleste fås som et hvidt eller sort rundt havebord, men der er også mulighed for at få et træfarvet bord – eller noget helt andet. Det kan være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder. Derfor gennemgår vi herunder nogle af de overvejelser, du kan gøre dig for at finde det helt rette runde havebord.

Størrelser:

  • Rundt havebord ø90: Dette er et lille rundt havebord. Et lille rundt havebord er ideelt til den mindre husstand. Du kan også bruge det lille havebord som et alternativ til et sidebord, hvor du f.eks. kan placere blomster eller krydderurter i små urtepotter. I kan også bruge det lille havebord som et alternativ til et cafébord, hvor I kan sidde mellem 2-4 personer rundt om bordet.

  • Rundt havebord ø130 og ø150: Et rundt havebord ø150 eller ø130 er gode valg, hvis du søger et mellemstort havebord. Det er nogle ideelle størrelser til dig, der søger et rundt havebord til 6 personer.

  • Rundt havebord ø170 og ø180: Ved at vælge et rundt havebord ø170 eller ø180 får du et forholdsvist stort rundt havebord. Med et rundt havebord ø180 får du et havebord med plads til mange personer. Et stort rundt havebord er perfekt til dig, som har en stor familie eller elsker at have mange gæster på besøg. Hvis du gerne vil have et større bord end et rundt havebord ø180, så kan du overveje at vælge et rundt havebord med udtræk.

Materialer:

  • Nonwood: Nonwood er et materiale, som er vedligeholdelsesfrit. Et rundt havebord i nonwood tåler alsidige vejrforhold – alt lige fra solskin til regn. Du kan derfor med fordel vælge et rundt havebord i nonwood, da du ikke skal tage stilling til plejemidler m.m. Det ligner naturligt flet, men er fremstillet i plastikmateriale.

  • Træ: De fleste runde haveborde i træ kræver lidt mere vedligeholdelse, men det er til gengæld et klassisk og sikkert valg. Der findes dog runde haveborde i træ, der kræver mindre pleje og rengøring. Hvis du gerne vil have et rundt havebord i træ, men ikke har lyst til at bruge tid på vedligeholdelse, så kan du vælge et rundt havebord i teak. Et rundt havebord i teak er nemlig meget holdbart og kræver minimal vedligeholdelse, da teak indeholder store mængder af naturlig olie.

  • Glas: Et rundt havebord med glasplade skaber et stilrent og luftigt udtryk. Derudover er glasplader forholdsvis nemme at rengøre. De kræver blot en fugtig klud.

  • Beton: Det er blevet populært at vælge et rundt beton havebord. Et rundt beton havebord giver et rustikt look, som er yderst moderne. De fleste runde haveborde i beton har desuden en overfladebehandling, som gør det nemt at holde bordet pænt og rent.

Find dit runde havebord hos ILVA

Når du skal vælge, hvilket materiale dit runde havebord skal bestå af, så er det et spørgsmål om smag, holdbarhed og vedligeholdelse. Du kan finde mere information om pleje og vedligeholdelse af havemøbler lige her.

Et godt tip er at holde løbende øje med vores tilbudsside, hvis du gerne vil finde et rundt havebord på tilbud. Du kan nemlig være heldig at finde et rundt havebord på tilbud hos ILVA. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om gode tilbud og aktuelle kampagner. Mangler du stadig lidt mere inspiration og gode idéer, kan du altid tage et kig i vores farverige havekatalog, som giver et godt overblik over vores brede haveudvalg.