Kurv
Kurv
Produkter: 13
Produkter:13
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 13 af 13

Fyrfadsstager til enhver smag

Hvis du leder efter dekoration til boligen, der på én og sammen tid kombinerer æstetik og hygge, så kan den lille fyrfadsstage gøre en stor forskel. Fyrfadsstagens formål er jo egentlig at fungere som holder for det levende lys, vi placerer i den for at skabe hygge i hjemmet. Men stagerne pynter også i sig selv, og de er derfor blevet populære i boligindretningen.

Der er mange muligheder for at bruge fyrfadsstager til at skabe et personligt præg i hjemmet. De tager sig både flot ud i stuen, hvor de kan stå i vindueskarmen eller på en reol blandt bøger og vaser. Eller lad dem være en unik tilføjelse til et flot pyntet spisebord.

Hos ILVA har vi mange forskellige designs og materialer, som du kan vælge imellem, så du kan skabe lige præcis det udtryk, du er ude efter.

Skab flotte farvespil med fyrfadsstager i glas

Blandt vores udvalg finder du mange forskellige designs, materialer og farver, så der er noget for enhver smag. Særligt fyrfadsstager i glas er populære, blandt andet på grundet af måden lyset fra stagen spredes ud i rummet og skaber hygge. Du kan også få fyrfadsstager i farvet glas, så du ikke blot får hyggeligt lys, men også forskellige lysnuancer. Kombiner for eksempel forskellige farver for et flot farvespil, når alle fyrfadslys er tændt.

Uanset om du vælger en fyrfadsstage i glas eller metal har vi flere farver at vælge imellem. Hvis du ikke er til vilde farvespil, kan du for eksempel vælge en sort fyrfadsstage. Du kan også gå kreativt til værks og bryde et billedgalleri med fyrfadsstager til væggen.

Hos ILVA har vi også masser af andre dekorative elementer til hjemmet, og du kan blandt andet finde boligtilbehør i samme serie som dine nye stager og på den måde skabe en rød tråd i indretningen.

Skal din fyrfadsstage kombineres med levende lys eller LED?

Lysestager pynter i sig selv, og med de mange forskellige designs og materialer har du mulighed for at vælge nogle, der passer til din indretningsstil. Men lysestager eksisterer netop for mere end at pynte; de holder på fyrfadslys.

Det er særligt i efteråret og vinteren, at vi får lyst til at hygge os indenfor med en lun plaid og dekorativt lys. Men skal du vælge at skrue op for hyggen med levende lys eller LED?

Levende lys afgiver en rar varme, som mange holder af; men LED-lys har efterhånden også vundet indpas. Måske i takt med at de har udviklet sig i en retning, hvor det næsten kan være svært at se forskel dem og de originale fyrfadslys. Så hvis du har fokus på miljøet, eller bare bedre kan lide tanken om ikke at tænde leve stearinlys, kan du vælge denne løsning. Blandt vores udvalg af stearinlys har vi ofte begge dele.

Find fyrfadsstager og andet boligtilbehør på tilbud

Det behøver ikke at være dyrt at skabe en unik bolig. Små pyntegenstande såsom fyrfadsstager er i forvejen en prisvenlig måde at give dit hjem et personligt præg, men du kan få endnu mere for pengene, når du går på udkig blandt vores boligtilbehør på tilbud. Vi kan godt lide at forkæle vores kunder med gode priser, derfor kommer der hele tiden nye produkter til vores tilbudsside. Så uanset om du er på udkig efter lysestager i glas eller metal; i alle regnbuens farver eller i sort, så er der gode muligheder for at finde dem til en ekstra skarp pris.