Kurv
Kurv
Produkter: 1
Produkter:1
Vælg visning:
Viser 1 af 1

Giv din bedste ven en blød hundeseng

En komfortabel hundekurv giver familiens firbenede medlem et godt og trygt sted at sove om natten – og et sted at trække sig tilbage til, når den har brug for en pause i hverdagen.

Hos ILVA finder du et udvalg af hundekurve, så du kan foretage et både hyggeligt og praktisk valg på din hunds vegne. Vi har både bløde hundemadrasser og robuste hundekurve i flet. Og kvaliteten er i top, uanset om du vælger en luksuriøs og fluffy hundeseng eller en billig hundekurv i plast.

Hundekurve til både hvalpe og store hunde

Hundekurvens størrelse er ikke uden betydning; faktisk er det vigtigt, at du vælger en størrelse, hvor der er god plads til din firbenede ven – men ikke for meget plads. Du behøver derfor kun at vælge en stor hundeseng, hvis du har en stor hund.

Vælg gerne en hundeseng, hvor din hund kan ligge udstrakt, men ikke meget større end det. Særligt hvalpe vil have godt af en lille og fluffy hundekurv, som føles både blød og omfavnende. Når du vælger en hundekurv til din hvalp, er det også en god idé at overveje materialet. For din lille hvalp kan sandsynligvis ikke stå for at gnave i kurven; derfor kan det være en fordel at vælge et robust materiale, såsom en hundekurv i plastik, som ikke tager synderligt skade af et par bidemærker.

Blandt vores udvalg finder du både små og store hundekurve i forskellige materialer. Hvis du er i tvivl om størrelse, materiale, om det skal være en høj hundeseng eller andet, så er du velkommen forbi et af vores bolighuse, hvor du kan se dem med egne øjne og få vejledning af vores dygtige medarbejdere.

Det skal du overveje ved valg af hundekurv:

Der er flere ting, du med fordel kan overveje i forbindelse med dit køb af en ny hundekurv:

  • Tænk praktisk: Ligesom vi skifter sengetøj, så er det også en god idé at vælge en hundeseng, som en nem at rengøre. Her er det for eksempel praktisk med en hundekurv i flet med en løs pude. Flettede hundekurve vejer heller ikke særlig meget og er nemme at flytte rundt på.
  • Hvor skal den stå? Det er praktisk at stille hundekurven i et hjørne i opholdsrummet, for eksempel stuen eller køkkenet, så din hund kan trække sig tilbage og stadig være en del af familiens fællesskab. Måske skal du også have flere hvilepladser fordelt i hjemmet, så der altid er en blød hundekurv i nærheden.
  • Skal kurven være fleksibel? ILVA har flere kurve og hundepuder, som enten nemt kan foldes sammen og tages med i bilen, eller som er velegnet til udendørs brug. Det er både smart til campingferier og til dig, der vil give din hund en blød plads på terrassen.

Find også hundekurve på tilbud

Vil du gerne købe en luksushundeseng uden at pengepungen lider overlast? Vores udvalg af hundekurve er alle til priser, som de fleste kan være med på. Vi synes nemlig at god søvn ikke skal komme an på prisen – heller ikke din hunds søvn.

Uanset om du er på udkig efter en lille eller stor hundekurv, kan du dog også være heldig at finde en særligt billig hundeseng blandt vores tilbud.